Ez a pihenőszék megéri ennyiért?
Figyelt kérdés
[link] 12190ft-ért láttam ilyet tegnap, újonnan. Ennyiért megéri ugye? Meddig fogjuk tudni használni valójában? 18kg van ráírva, de tényleg ki lehet használni olyan sokáig? Valakinek van tapasztalata róla?2013. dec. 15. 13:02
1/3 anonim válasza:
Megéri, de sokáig nem igazán fogjátok használni, mert nem marad meg benne a gyerek. Amíg kicsi jó, de nagyobbnak már nem fog benne ücsörögni.
2/3 anonim válasza:
Mi 2,5 hónapos korától 7 hónapos koráig használtuk, teljesen egyszerű volt, Kikában vettük 6 ezerért. Nagy segítség volt nekem, nagyon szerettem, eleinte abban evett. Házimunkánál vittem magammal, beleültettem és onnan nézte, pl. a teregetést.
3/3 anonim válasza:
Nekem is Fisher Price volt, én alig használtan vettem a teszveszen 10000-ért. Abszolút nem használtuk ki, mert a kisfiam egyszerűen nem ül meg egyhelyben a seggén. Te ismered a babádat, ha ő szeret egy helyben nézelődni, akkor biztosan jó lesz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!