Ilyen ködös, szmogos időben mint ami a napokban van/lesz kimentek sétálni 1,5 év körüli babátokkal, ha nem muszáj?
Nekem majdnem 2 évesem van. Itt nem igazán van szmog (kisváros), de ilyen ködös, hideg időben nem visszük túlzásba a sétát. Néhány percre kimegyünk kicsit totyorászni, de 5-10 perc bőven elég, ekkor már ő is mondja, hogy fázik és inkább menne be.
Szerintem ilyen időben nem kell erőltetni a sétát, főleg ha ő sem ragaszkodik hozzá, lehet találni bőven olyan elfoglaltságot a babának/kisgyereknek, amit bent is lehet csinálni.
Én igen, de csak azért, mert akkor sokkal nehezebb vele, ha nem megyünk ki, bent unatkozik, meg nem túl nagy a lakás, kicsi a mozgástere.
De ha mondjuk van más beltéri program ami leköti, vagy akár vásárlás, akkor nem minden esetben viszem ki.
Kisfiam 14 hónapos. Én minden nap kiviszem levegőre, ha csak 15-20 percünk van akkor is. Kell nekik a levegő!
Csak az a kivétel ha lázas beteg vagy ha orkán erejű a szél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!