Hány hònapos kortól lehet tehéntejet adni a babáckáknak?
Nem tudom milyen szakmáról beszélsz 4-es, dietetikusok (szerintem ők tekinthetőek ebben a témakörben a szakmának)1 éves korban javasolják, ha addig nincs allergia, érzékenység. A tápszerek többsége is tejalapú (kivéve Sinlac, Sinemil pl.).
Ém 1 évesen adtam a gyerekeimnek, de reggel, este megmaradtam a tápszernél még, mert azok fel vannak turbózva vitaminokkal, a junior italok is, de a tápszerünk annyiba kerül, mint a tej, a junior ital meg aranyárban van
12 hónapostól megpróbálhatod, a legzsírszegényebbel, 1/3-2/3-ad rányban higítva vízzel, ha nem uht akkor forralva.
Én az egy évesemnek még csak úgy adtam, hogy kajába főztem bele, pl palacsintába, zöldborsó főzelékbe, kukorica levesbe, stb. Eddig nem volt semmi baja tőle, kipp-kopp. Lassan majd kap higítva is, de megvárom vele a következő hónapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!