Fischer Price járássegítője van valakinek, mennyire borulékony?
Ezzel csak azt éred el, hogy nehezebben tanul meg önállóan járni. A tologatás NEM járás, és könnyen beleverheti a nóziját, ha nagyon meglódul és elesik vele. Felesleges pénzkidobás csak.
Ha már kapaszkodik a bútorok mellett, akkor hamar megindul magától is.
Köszi!
Igazából nem gyorsítani szeretném a járás megtanulását, csak egy érdekes játéknak gondoltam neki, szórakozásnak. De elég sok rosszat olvastam most itt közben róla, úgyhogy kezdek letenni róla!
Nekünk is van. Bár nem az oroszlános, de FP.
Elég labilis, könnyen felborul ha nagyon ránehezedik a baba, de egyébként is mindig ott vagyok mellette, 10hónaposan még szerintem bármivel felborulna.
Egyébként ennek ellenére nem bántam meg, hogy megvettük, imádja. Gyorran megtanult lépegetni vele, játszani is nagyon szeret rajta, és egyáltalán nem veti vissza a járásfejlődésben. Mi épp azért vettük ezt, mert a bébikompot "megtiltotta" a gyerekorvosunk, és én is csak rosszat hallottam róla. De a járássegítő szerintem szuper dolog.
Oroszlános van nekünk és imádta fiam! Sosem borult fel vele. Igaz, az elején még mentem vele,hogy ha meglódult, akkor kicsit segítettem.
Nálunk a gyerek, ha "járni" akart állandóan jött,hogy vezessem. Ez egy idő után baromira nem kényelmes. Ha nem tettem, akkor nekiállt tolni az étkező széket, ami meg azon kívül,hogy gyönyörű hangja volt, karcolta a padlót. Én akkor vettem neki a járássegítőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!