Van valakinek tapasztalata Fisher price tanuló százlábú /kukac játékkal?
Igaz, hogy már rég kérdezted, de mén még csak most regisztráltam! :-)
Szóval ez a tanuló százlábú az egyik legnagyobb befektetés volt, az eddigi szülői pályafutásom alatt. 5 éve van meg nekünk. Első kisfiam 3 éves koráig nyúzta, aztán kölcsönadtuk, az a kisfiú is közel másfél évig nyúzta. Most, hogy visszakerült, a nagyobbik 5 éves kisfiam is imádja még mindig, kívülről fújja a dalokat. A kisebbik kisfiam is nagyon szereti, ő még csak 10 hónapos lesz, de imádja nyomkodni. Szóval szerintem érdemes. Most ezt vettem ajándékba egy családnak. Igaz, már boltokban nem lehet kapni. Nem is értem miért. Minden jó dolgot beszüntetnek.... ilyen ez a világ. Viszont vaterán, tesz-veszen lehet kapni használtan. Jó állapotúak. Még úgy is érdemes, mert egyszerűen ez egy olyan játék, ami elnyűhetetlen. Szinte tönkretehetetlen. Ami az én nagyobbik fiam művelt vele, csodálkozom, hogy még működik, de végülis semmi baja. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!