Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan alvókája a gyerekedn...

Van olyan alvókája a gyerekednek, ami nélkül nem tud élni? Kell alváshoz, boltba vinni kell, vendégségbe, étkezésnél is szem előtt kell lennie. Ki szabad mosni? :-) Tudod pótolni vmivel, amíg megszárad?

Figyelt kérdés
2013. dec. 13. 21:42
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köntös és pizsi?

Akkor nem szólok egy szót sem, hogy mindig vinni kell a retkes, büdös, agyonrágott és nyálazott kispárnát. :)

2013. dec. 13. 23:38
 12/18 anonim ***** válasza:
Nincs, nem igényelte soha.
2013. dec. 14. 07:20
 13/18 anonim ***** válasza:

A nagynak a textilpelus volt, a csücskét csócsálta megnyugtatásképpen :) Szerencsére nem balhézott a mosás miatt, így 1-2 naponta cseréltem neki. 3,5 évesen hagyta el, amikor ovis lett. Egy ideig még be kellett vinni minden nap az oviba, majd szépen lassan leszokott róla.

A kicsi már kb. 4 hónaposan elkezdett ragaszkodni egy plüss szundikendőhöz, amit még anno a nagynak vettem, de neki nem kellett a pelus miatt. Ezt a kendőt sajnos 10 hónapos korában elhagytuk és sehogy sem sikerült másikat szerezni, ami miatt 2 napunk borzalmas volt.

Végül elmentünk a C&A-ba és választott magának egy másikat, egy Tigrist. 1-2 nap alatt ugyanolyan jó barát lett, mint a cica volt, így gyorsan beszereztem egy másikat is, amit aztán 1x megtalált és azóta 2-vel alszik :)

Már 4 éves a kicsi, de a Tigi jön velünk mindenhová és nagyon vigyázunk rá :)

2013. dec. 14. 07:44
 14/18 anonim ***** válasza:
Ja és ki lehet mosni, nem problémázik miatta. Együtt szoktuk berakni a mosógépbe és utána egy ideig nézi, ahogy bukfencezik a gépben :)
2013. dec. 14. 07:45
 15/18 anonim ***** válasza:
Igen, van, egy plüss beagle kutya :-). Mindenhová visszük magunkkal, oviba is.
2013. dec. 14. 09:06
 16/18 anonim ***** válasza:

kisfiam 15 hónapos. Van egy alvós nyula, aranyos, puha. Születése után kapta az Apukájától :) Csak azzal alszik el, de megtanítottam neki, hogy az csak az ágyba való. Tehát csak alváshoz kapja meg. Örülök hogy nem kell máshova vinnünk. Elhagyjuk, koszos lesz- 2 naponta mosni kellene stb. :S Hát köszi, nem :)

Úgyhogy nálunk kizárólagos alvó pajtás!

Vettem már helyette egy másikat ha ennek baja lenne :) A fiókba áll becsomagolva.

Kimosni is ki tudom/ szoktam. Hamar megszárad.

2013. dec. 14. 10:30
 17/18 anonim ***** válasza:
Van. textilpelus. Nem baj ha elhagyjuk vagy összekoszoljuk, van még 15 másik. Mosásnál nincs hiszti, ha tisztát kap, mindig szóvá teszi, de elfogadja. A "koszosat", használtat jobban szereti.
2013. dec. 14. 12:57
 18/18 anonim ***** válasza:
Van... Születése előtt vettünk neki egy Bambis kis takarót, azóta azzal alszik mindig... Kimosni rohadt necces, mert addig nem alszik el, míg oda nem adom neki. Volt, hogy éppen száradó félben volt a kis dög, de addig sírt, míg meg nem kapta. Az éjjeli szárítás sem megoldható, rögtön felébred, ha nincs kartávolságban a takarója... :/
2013. dec. 15. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!