Van olyan alvókája a gyerekednek, ami nélkül nem tud élni? Kell alváshoz, boltba vinni kell, vendégségbe, étkezésnél is szem előtt kell lennie. Ki szabad mosni? :-) Tudod pótolni vmivel, amíg megszárad?
Köntös és pizsi?
Akkor nem szólok egy szót sem, hogy mindig vinni kell a retkes, büdös, agyonrágott és nyálazott kispárnát. :)
A nagynak a textilpelus volt, a csücskét csócsálta megnyugtatásképpen :) Szerencsére nem balhézott a mosás miatt, így 1-2 naponta cseréltem neki. 3,5 évesen hagyta el, amikor ovis lett. Egy ideig még be kellett vinni minden nap az oviba, majd szépen lassan leszokott róla.
A kicsi már kb. 4 hónaposan elkezdett ragaszkodni egy plüss szundikendőhöz, amit még anno a nagynak vettem, de neki nem kellett a pelus miatt. Ezt a kendőt sajnos 10 hónapos korában elhagytuk és sehogy sem sikerült másikat szerezni, ami miatt 2 napunk borzalmas volt.
Végül elmentünk a C&A-ba és választott magának egy másikat, egy Tigrist. 1-2 nap alatt ugyanolyan jó barát lett, mint a cica volt, így gyorsan beszereztem egy másikat is, amit aztán 1x megtalált és azóta 2-vel alszik :)
Már 4 éves a kicsi, de a Tigi jön velünk mindenhová és nagyon vigyázunk rá :)
kisfiam 15 hónapos. Van egy alvós nyula, aranyos, puha. Születése után kapta az Apukájától :) Csak azzal alszik el, de megtanítottam neki, hogy az csak az ágyba való. Tehát csak alváshoz kapja meg. Örülök hogy nem kell máshova vinnünk. Elhagyjuk, koszos lesz- 2 naponta mosni kellene stb. :S Hát köszi, nem :)
Úgyhogy nálunk kizárólagos alvó pajtás!
Vettem már helyette egy másikat ha ennek baja lenne :) A fiókba áll becsomagolva.
Kimosni is ki tudom/ szoktam. Hamar megszárad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!