Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan alvókája a gyerekedn...

Van olyan alvókája a gyerekednek, ami nélkül nem tud élni? Kell alváshoz, boltba vinni kell, vendégségbe, étkezésnél is szem előtt kell lennie. Ki szabad mosni? :-) Tudod pótolni vmivel, amíg megszárad?

Figyelt kérdés
2013. dec. 13. 21:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
nincs
2013. dec. 13. 21:45
 2/18 anonim ***** válasza:
Kisfiamnak nem volt. De sok ismerős babának van.Egyiknél ha kimossa anyukája, nagyon nehezen alszik el, nem nagyon fogad el mást. Másik már nagyobb addig ott áll a mosógépnél, míg ki nem mossa, mert félti, hogy baja lesz. 3. csak lopva és éjjel lehet kimosni. De ha megérzi, hogy más az illata, akkor 2 napig hiszti van miatta :-)
2013. dec. 13. 21:45
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen, az egyik gyerekemnek van, de nem hozhatja ki a lakásból. Amikor 1 év körül láttam, hogy mennyire ragaszkodik hozzá, megtanítottam neki, hogy csak a lakásban lehet. Attól féltem, hogy elveszítjük, így nem engedtem elhozni. Leraktuk a bejárati ajtóhoz és integettünk neki mindig. Két hétig ment a sírás, mindig hozni akarta, de végül megszokta, hogy marad otthon az a rongy.

Csak akkor hozzuk ki a lakásból, ha orvoshoz megyünk vagy ha máshol is alszunk.

Kimosni sokáig nem engedte, de azért 2 év felett már megértette és ő maga tette be a mosógépbe.

5 éves, még mindig azzal alszik.

3 évesen kezdte az ovit, oda sem engedtem bevinni, választottunk ovis alvótársat.

2013. dec. 13. 21:46
 4/18 anonim ***** válasza:

Az egyiknek nem volt soha ennyire kedvenc, játékkal alszik, de mindig úgy választja ki az aktuális hálótársát, mint a szultán a háremhölgyei közül.

A másiknak van, féltem is rendesen. Én sem engedem, hogy hurcolássza. Amikor elvitte egy hétre az erdei táborba, akkor nagyon be voltam tojva érte, azt tudtam, hogy a gyerekemre vigyáznak mint a szemük fényére, de ha elveszik a játéka, akkor tuti pszichológus kell a gyereknek. Ráadásul abszolút pótolhatatlan darab.

2013. dec. 13. 21:53
 5/18 anonim ***** válasza:
Este amikor már mélyen alszik , akkor ved ki a kezéből mosd ki és tedd a radiátorra. Reggelre megszárad és akkor tiszta islesz és ha szerencséd van nem veszi észre éjjel, hogy nincs ott. Vagy tegyél a kezébe egy hasonló tárgyat és akkor talán tényleg nem érzékeli a hiányát.
2013. dec. 13. 21:57
 6/18 anonim ***** válasza:
Csak este lefekvéshez volt nekik. Ha reggel kimostam 2-3 naponként, estére megszáradt.
2013. dec. 13. 21:58
 7/18 A kérdező kommentje:

Csak kíváncsi voltam, másoknál hogy van. A kislányomnál a kispárna a minden. Mindig attól féltem, hogy elhagyjuk, így a rácsvédőből varrtam újabb párnákat.

Érdekes módon ő imádja, ha frissen ki van mosva.

2013. dec. 13. 22:03
 8/18 anonim ***** válasza:
A fiamnak (2 éves) a takaró a kis rögeszméje. A legelső már inkább hasonlít felmosórongyra, de szerencsère épp a Tesco f&f takaróról van szó, így vettem belőle többet, hogy lehessen őket cserélni, mosni, és mivel mindenhová visszük, mindig legyen vállalható állapotban min. 1 :). Majd elhagyja idővel, gondolom; így nem bánom, hogy van vmi, ami megnyugtatja.
2013. dec. 13. 22:39
 9/18 anonim ***** válasza:
A hajam. Azzal nyugtatja magát, azzal altatja magát. El nem tudom képzelni hogy fogom leszoktatni róla, vagy hogy fogja kibírni, ha már nem leszek 24 órában kéznél neki...
2013. dec. 13. 22:55
 10/18 anonim ***** válasza:
:) van. 2 is. Az első az a köntösöm, amikor meg születtem abba bugyolàltuk be (természetesen fürdés öltözés után.) 1 éves koràig mindog azzal aludt el. Nagyon puha anyagbol van, és meleg is.mondjuk már egy két lyuk van rajta, ki már nem visszük a lakásból. A másik meg a pizsama felsőm. Na ezért megy a hiszti ha nincs legalább szem előtt. Mosàsnàl veri a gépet, alig lehet elterelni a figyelmét, szárítás még rosszabb mert akkor már látja de nem adom neki oda...
2013. dec. 13. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!