Van még más ilyen érdekes védőnő is? Szóval a mienk nagyon aranyos, rendes, nem ad hülye tanácsokat. Igazából nem is adott, csak ha kérdeztem valamit, látta, hogy úgy is minden rendben van.
Nekünk nem volt baldachin, nekem nem tetszik, és még arra se jó, hogy nyáron a szúnyogot kívül tartsa.
A fejvédő nekünk addig volt jó, amíg el nem kezdett kutyázni a kislányunk, onnantól kezdve mindig leszakította a madzagról, ahogy ránehetedett, hogy kilásson. Azután meg ráült és úgy szakította le. Aztán meg ráállt. Ha bem varrtam vissza százszor, akkor egyszer sem. És igazából így is beveri a fejét. Anyósom csináltatott egy magadabbat, egyszer feltettem délelőtti alvás előtt, hát úgy megizzzadt a gyerek, hogy ki lehetett volna csavarni a vizet belőle. Soha többé nem tettem fel neki. Az eredeti még mindig fent van, de csak az anyósom miatt, aki extra paramami és fél hogy beveri a fejét, amit enélkül is megtesz, de mindegy. És a lányunk kifejezetten szeret úgy aludni, hogy az egyik lába kilóg a rácson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!