Mivel törölgethetem le az 1 hónapos babám arcát meg kézfejét (ami mindíg a szájában van) , napközben ebben a nagy melegben?
Figyelt kérdés
Simán csak vizes vattával,vagy kamillással? Vagy esetleg törlőkendővel, amit a popsijához is használok? A higénia miatt kérdezem,sokszor ha melege van,vagy sír egy kicsit, hamar megizzad. A keze meg mindíg a szájában van és ha elviszem valahová (pl.bevásárolni),akkor utánna azért jó lenne letörölni valamivel. Igaz Ő még nem nyúl semmihez,de hozzáérhet bármihez akár az autóban is. Vagy túlaggódom a dolgot? Ő az első babám :)2008. júl. 13. 13:50
1/4 anonim válasza:
Nem aggódod túl a dolgot!Biztos jól is esik a babának ha letörlöd.Én textilpelust szoktam magammal vinni meg egy palackba vizet,ebből akár ihatnak is ,benedvesítem a pelust és letörlöm őket.Popsitörlőt nem ajánlom , keserű az íze!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi,tényleg a pelusra nem is gondoltam. :)
2008. júl. 13. 13:55
3/4 anonim válasza:
Igen a pelus a legjobb, a nedves törlőkendő nem mindig jó.
4/4 anonim válasza:
Lehet kapni az Ikeaban 20*20-as kis textiltörlőkendőt 10 db van egy csomagban. Hófehér, színes akasztókkal. Én mai napig abból hordok magamnál kettőt, meg babavizet, pedig már 14 hónapos a lányom, csak ő meg maszatos mostmár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!