Júniusi babának milyen ruhák kellenek?
Figyelt kérdés
Szeptemberi a kisfiam, most pedig június (talán végi) lesz a tesó. Fogalmam sincs, milyen vastag/vékony és mit kell majd neki beszerezni? Amik vannak azokból sokat nem fogok tudni használni, mert nem egy szezon a két gyerek.2013. dec. 13. 08:38
1/3 anonim válasza:
Pont most akartam megkérdezni :) Akkor nézem nálad a válaszokat...ráadásul nekem az első, azt sem tudom mit fogok vele kezdeni...
2/3 anonim válasza:
Rövid újjú bodyk és napozók nagyrészt, és kis zoknik. De azért legyen otthon 1-2 vékony rugi vagy kis nadrág és pulcsi, ha hűvösebb lenne. De alapvetően ha nagyon meleg van, egy body vagy napozó elég egy újszülöttre egy vékony kis zoknival.
3/3 anonim válasza:
Harmadikat várom júni végére, a második július közepén született. Két hosszú ujjú kardigánja volt, pár hosszú ujjú body, amúgy rövid body, kisnadrág. Volt hogy éjjel is 30 fok felett volt a lakásban, nem kell túlöltöztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!