Augusztusi babának milyen ruhák kellenek? Több hosszú ujju body kell? vagy a rövidből legyen több?
elég nagy dilemma mert augusztusban már vannak hüvösebb reggelek/napok....
Miben hoztátok haza augusztusi babátokat ?
köszi!
Nekem tavaly aug.ban (24én jöttünk haza) baromi meleg volt így egy rövid ujjú bodyban hoztam haza. Utána még kb 2 hétig meleg volt, viszont itt a lakásban (családi ház) mindig hűvösebb van,így hosszabbat is adtam rá.
De sajnos nem vagyunk időjósok... :D Szerezz be mindenből.
Tipp: marha jól néznek ki a kapucnis pulcsik, DE: míg nem tud ülni, felejtsd el :) Én is vettem, kaptam is párat, nem kényelmes neki.
Télire pedig érdemes zsákot venni neki. Nem rúgja le, nem húzza majd be a szájába. Praktikus nagyon!
Én aug-ban szültem, 56-ból szerintem elég rövid ujjú body, hosszú ujjú rugdalózó, vagy még öltöztettem úgy, mikor bent a lakásban is meleg volt, hogy hosszú ujjú body és egy talpas nadrág vagy tipegőket adtam rá.de 62, és inkább 68 méretből hosszú body kell, mert akkor már sétáltok és szept-ben már hűvösebb van. most hordjuk a 74-es méretet, de ebből is hosszú ujjú body, plusz felső vagy mellény, és egy harisnya bentre. 68-as méret alatt szerintem felesleges a kispulcsik, meg ilyenek, mert én pl. inkább adtam rá rugit, mert a pulcsi mindig felcsúszik. Télre bundazsákból 68-ast vettünk, teljesen jó volt végig, még most is belefér.Ősszel meg elég felöltöztetni (body, rugi, nadrág, kiskabát) és egy pléddel letakarni.
Rövid body-ban, rugiban és letakartam a hordozót pelussal, így hoztam haza.
még venni én sem akarok egyenlőre, még várok egy 1.5 hónapot, de utána szép lassan elkezdem begyűjteni ami kell...
köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!