A férjem arra tanítja a fiúnkat hogy engem megüssön. Mit tegyek?
Az én férjem is megtanította az 1 éves lányunknak ezt a napokban.Igaz másképp.Úgy hogy: "Dá-dá anya"
És akkor jön a lányom is üti a combom és mondja,hogy dá-dá aja. :D
Nekem ezzel nincs bajom.Olyan aranyos és úgy mosolyog közbe.
4. ez marha aranyos tényleg. Nem tudom mi vicces, vagy poénos lehet abban, ha egy kisgyereket arra tanítanak, hogy a saját anyját üsse. Én eléggé lazának tartom magam gyereknevelés szempontjából, de ez erős túlzás.
Kérdező gondolkodj el rajta normális-e a férjed...
"Nekem ezzel nincs bajom.Olyan aranyos és úgy mosolyog közbe."
Csak majd mikor beüt a dackorszak és valami nem tetszik a gyereknek, vagy sok minden nem tetszik a gyereknek, majd akkor is nekiáll ütni-verni apát-anyát a gyerek, akár az utca kellős közepén vagy a boltban, aztán meg majd akkor is milyen jó poén lesz!:-D
És kedves kérdező!
Teljesen jól teszed, hogy nem hagyod!
Ugyanis ha egy gyerek természetesnek fogja venni, hogy a szülőt meg lehet ütni, mert az csak játék, akkor meg is fogja. Máskor is, más helyzetben is.
Lehet játszani mondjuk kis csikizéssel, vagy ha purcizik az ember a gyerek hasán vagy valami ilyesmi, mert az tényleg vicces, jó játék, de nem azzal, hogy gyere, verd el anyádat!
hát ha büntiből rácsapsz a kezére, akkor adtál a sz*rnak egy pofont... ugyanarra neveled, mint amit tiltani akarsz... Meg kell fogni a kezét mielőtt rádütne, és megmagyarázni, hogy nem szabad mert fáj. Ezt lehet hogy ezerszer kell megcsinálni, de előbb-utóbb megérti.
A férj meg nem gondol bele a következményekbe, valószínűleg úgy gondolja hogy te reagálod túl, talán nem is fogja meggondolni magát. 1-2 eset miatt amúgy szerintem sem lesz anyagyilkos, de ha rendszeresen ezen röhögnek, akkor jogos az aggodalmad.
(Nálunk ha néha a férjem ilyen nagy hülyeséget mond a gyereknek, azt szoktam mondani a gyereknek, hogy apa csak viccelt, nem gondolta komolyan)
Ne haragudj, de a férjed tényleg ennyire értetlen? Az én férjem olyat játszott az 5 hós kisfiúnkkal hogy fogta az öklét ès apa a saját arcát ütötte vele mintha a babánk bokszolná az apát. Hozzá tett ilyen dzsü dzsü hangokat, egyszer kétszer vicces volt a gyerek jókat nevetett de megkértem a férjemet h ne csinálja mert hamar megtanulja és verekedős lesz. 7 hónaposan kinlódtunk is vele mert szerette az arcunkat paskolni, nem biztos h azért mert az apja párszor játszott vele ilyet, 3-4 hét alatt leszokott róla.
Próbáld elmagyarázni a férjednek hogy ez nem normális dolog.
Ne haragudj, hogy ezt írom, de a férjed nem normális ha képtelen felfogni, hogy nem tanítjuk ilyenekre a gyereket.
Lehet, hogy szerinte vicces, meg jópofa, de ha a gyerek a játszótéren, meg az oviban fogja ezt játszani, akkor sem ő , sem pedig ti nem lesztek túl népszerűek. Égni fogtok miatta, ő meg nem fogja érteni, hogy ami apa szerint annyira vicces volt, azt hirtelen miért nem szabad?!
Következetesen kell gyereket nevelni, nem pedig hülyeségekre tanítani. A gyerek nem játék, akinek viccesnek gondolt dolgokat tanítunk be, merthogy milyen kis cuki... Engem felháborít az ilyesmi. A tesóm is ilyen hülyeségeket tanít a gyerekeinek, szegény gyerekek le is vannak maradva rendesen. Értelmes dolgokat nem tanítanak nekik.
Sajnállak Kérdező, hogy a férjed nem fogja ezt fel. Én nem is tudom mit tennék, ha az én férjem lenne ennyire értetlen. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!