Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A párotok mennyit segít a...

A párotok mennyit segít a baba körül? Mennyire lehet szerintetek elvárás egy férfitól, hogy pelenkázzon, fürdessen stb?

Figyelt kérdés
2013. dec. 11. 06:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Olyan jó olvasni azokról, ahol a férfinak nem utált kötelesség, nyűg, teher, hanem szívből jövő vágyott feladat a gyerekkel lenni és foglalkozni.

Nálunk sem a férjem, sem a nagypapa (apukám) nem ilyen. 2 év alatt a párom egy órát sem volt kettesben a fiúnkkal. Otthon inkább elbarikádozza magát, hogy a kicsi ne tudjon odamászni hozzá, amikor éppen ügyködik valamit.

Nekem is vérzik a szívem, de ezt nem lehetett látni előre. :-(

2013. dec. 11. 09:16
 12/14 anonim ***** válasza:
Nálunk hullámzó a helyzet. Vannak napok,amikor átpelenkázza,megeteti,játszik vele,máskor pedig lepasszolja nekem. Hétvégén ő fürdeti,hétközben fél8kor ér haza,így én akkorra már kész vagyok mindennel,nem kell neki. Nem is igénylem igazából a segítséget,csinálom,mint egy gép. Nekem csak az a fontos,hogy a gyerekkel eleget foglalkozzon (játszás terén),legyenek közös programjaik,élményeik,ez pedig mind pipa.
2013. dec. 11. 15:57
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a többi választ is. Majd megpróbálom finoman megközelíteni a dolgot mert én is szeretném ha egy kicsit jobban kötődne a picihez, türelmesebb lenne vele. Mindenkinek szép estét!
2013. dec. 11. 16:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem óriási szerencsém van, még mindig ámulok...azt hittem az első pár hónapban, amíg friss lesz a babadolog, addig lesz lelkesedés, de kisfiam 14 hónapos elmúlt,és bármit megcsinál, amit én is. Fürdetést ő rendezi, peluscsere, etetés, kajacsinálás rendszeresen, tudja mikor milyen vitamint vagy épp gyógyszert szed mikor és mennyit, reggel megcsinálja a tápszert, éjjel kel hozzá, ha úgy van hétköznap is, elviszi sétálni,amíg én takarítok,ha megyünk valahová, összepakolja a baba cuccát, ezenkívül nagyon jól főz, szinte többször mosogat, mint én....és ezeket kérlelés nélkül....és a legjobb, hogy egyáltalán nem papucs, igazi férfias férfi, akinek céljai vannak, határozott, jókat lehet vele veszekedni,hülyülni és jobban kívánjuk egymást,mint baba előtt...bár most kicsit vissza kell vennünk, mert 18 hetes vagyok a tesóval...igazi kincs
2013. dec. 30. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!