A nagyira tekint anyakent?
Igaza van az első válaszolónak abszolút..
Aztán majd pár hónap múlva hidd el, le sem tudod vakarni majd magadról a babádat. :)
Nálunk is ugyanez volt, mint amit írtál is, igaz mi nem lakunk együtt a mamával. De nála vhogy kevesebbet sírt tényleg.
Most 8,5 hónapos a lánykám, de mostmár én kellek neki, ha nyűgös, ébredés után, stb.
Uh ne aggódj, rád fog tekinteni anyaként, te leszel neki a világ. ;)
Az én kisfiam is ilyen volt,és a mai napig bele van pistulva az anyukámba,pedig már 2 éves.
De attól nekem mondja,hogy anya és rám tekint úgy.
Én speciel mindig is örültem,hogy ilyen jó kapcsolat van köztük pici kora óta.
Mi is egy házban élünk a szüleimmel és nálunk is pont ez volt,főleg az első időszakban.Kicsit rosszul is esett és féltékeny voltam,de később rájöttem,hogy ez nem azért van,mert anyukámat jobban szeretné a fiam,mint engem,hanem azért,amit itt már más is megfogalmazott,hogy olyankor,amikor a baba sír,az anyuka is feszült lesz és a gyerek ezt megérzi.Ilyenkor ha hirtelen betoppan a nagyi és átveszi a kicsit,természetes,hogy a baba egyből megnyugszik,hisz érzi,hogy a nagymama is sokkal nyugodtabb,mint az anyukája.
Most egy éves a fiam,de még mindig imádja a nagyit,főleg azért,mert anyukám, borzasztóan elkényezteti a fiamat.Sokszor bosszankodom is amiatt,hogy mindent megenged neki,olyasmit is,amit én tiltanék.
Ennek ellenére örülök,hogy a fiam ilyen jól megvan az anyukámmal,mert nyugodt szívvel hagyom itthon őket kettesben,ha esetleg valami elintézendő dolgom akad.
Abban nem kell kételkedni,hogy a gyereked szeret,hisz minden kisgyerek az anyukáját szereti legjobban a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!