Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A 4D lehet hatással a babára?

A 4D lehet hatással a babára?

Figyelt kérdés

Lehet véletlen, sőt talán biztos, de mióta voltunk 4D-n, drasztikusan lelassult babám.

25 hetes vagyok, eddig nagyon nagyon aktív volt, hatalmasakat rúgott. Csütörtökön este voltunk 4D-, azóta, főleg pénteken és szombaton alig -alig mozgott.

Ha jellemeznem kell, és eddig 100%-os volt, akkor most alig 8-10%-os. Eléggé megilyedtem.

Igaz, talán front is van, de hogy ennyire ne mozogjon és ilyen sokáig? ... Azét mocorog, érzem, csak ritkán és kicsit.

Ma megyek védőnőhöz, meghallgattatom a szívét, és csütörtökön dokihoz is megyek..

2009. nov. 23. 13:47
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs hozzá köze. Még esetleg aznap lehet, hogy másképp viselkedik, de 3 napra rá, hát én nem hiszem.

Véletlen lehet.

Az uh elvileg nincs káros hatással a magzatra. Szerintem ne izgulj! Jó babavárást!

2009. nov. 23. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!