Miben vigyem haza a téli babámat a kórházból? Mózeskosárban, utána tegyem át az autósülésbe a kocsiba?
Mi ha kocsiztunk a babával mindig a hordozóban vittük ki a lakából is és arra a helyre is ahová mentünk. Nem nagy dolog bekötni az autóba kb. fél perc és megvan úgy hogy még utána be is takarod. 9 hónapig csináltuk így. Utána jött a rendes gyerekülés.
9-es amit mondott overáll az tényleg nagyon jó, nekünk is volt.
Na azért arra ne nagyon apellálj,hogy január végén jéghideg lesz!
Nekem idén január 23.-án született a kissebbik fiam,szinte mondhatni,hogy majdnem nőtt az ibolya az útszélén még mínusz sem volt,azt se tudtam,hogy öltöztessem!
Tudom, hogy nem szabályos, de én pólyában fogtam kézben, úgy hoztuk haza.
Amúgy babahordozóban kellene ha messzebb van a kórház.
December elején szültem, tavaly. Pont minusz 3-6 fokok voltak, amikor hazahoztuk.
Hordozóban.
Hosszuujjú body,rugi,kis pulcsi és overál. Kocsiban overál kicipzároz,vastag sapi levéve cérnasapi hagyva.
Szetrencsére nem fázós tipus,mint az apja, ellenben velem. :)
De sokszor látok olyannyira beöltöztetett picurkát,hogy kb a szivem megszakad,hogy mennyire melege lehet...
A 6-9hónapos az nagyon nagy lesz...
Fiam januárban érkezik 62-68as méretű bundazsákot vettem,ez elég lesz januártól-márciusig bőven,vagy ameddig hideg idő lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!