Ha szoptatok ihatok alma levet? (megőrülök érte) És milyen zöldséget meg gyümölcsöt kerüljek?
Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 10:30
1/5 anonim válasza:
Szia!nekem szerencsém volt mert én mindent ittam ettem.Persze hogy ihatsz almalevet,azt lehet bármennyi mennyiségben.Amúgy eleinte csak azt ittam aztán már a végére a könyökömön jött ki. :))) Zöldséget közül a k betűs kerülendő,de amúgy szerintem ehetsz bármit mértékkel,hogy a kicsi pocija ne fájjon tőle.:) Üdv: 11 hónapos kisfiú anyukája. :))) Jó egészséget Nektek!
2/5 anonim válasza:
Szia!
Én ittam gyümölcsleveket, amit kerülni kell a szén savasak, a fekete tea, kávé, és nagyobb mennyiségben a tej.
3/5 anonim válasza:
Bármit ehetsz-ihatsz, ami nem bántja a babád pociját. Azt meg neked kell kitapasztalnod, hogy a te babád esetleg mire érzékeny- az is lehet, hogy semmire. Annak nincs értelme, hogy bármit is elhagyj az étrendedből, csak azért mert szoptatsz. Ha észreveszed, hogy egy bizonyos dologra érzékeny a babád, azt néhány hétre hagyd el, aztán újra tehetsz egy próbát, hátha időközben már nem okoz gondot. Így van ez az almalével és miden közszájon terjedő "tiltottnak" mondott dologgal.
4/5 anonim válasza:
Én eleinte alig mertem enni inni valami,mindig ugyanazt körbe körbe,aztán fokozatosan kezdtem bevezetni "uj"kajákat.Almalevet igyál nyugodtan,ha valami nem fog passzolni a kicsinek ugyis megtudid.Én kerültem a citrusféléket,hüvelyeseket,paradicsomot,de amikor két hónapos lett a kicsi már elkezdtem mindent enni fokozatosan.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat:):) Akkor vedelem az almalevet:D:D
2009. nov. 23. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!