nálunk a nivea jött be,de ha nagyon pici a neogranormon is jó úgy tudom.A lényeg,hogy zsíros legyen és kend be mindig mielőtt kimentek!
2013. dec. 7. 23:24
2/13 A kérdező kommentje:
Neogranormonnal kenem be neki naponta ketszer,de megis nagyon piros.Egy eves amugy.
2013. dec. 7. 23:34
3/13 anonim válasza:
Akkor nem ártana megmutatni egy bőrgyógyásznak... Lehet, hogy allergiás azokra a vackokra, amivel kened.
A pirosodás normális esetben magától elmúlik. Ha nem, akkor nem a széltől piros.
2013. dec. 7. 23:46
4/13 anonim válasza:
Van a DMben kifejezetten időjárás elleni krem kicsiknek. Weleda, Nivea.... De sima zsíros krem is jo, ha nem allergiás ra a gyerek. Indulása lőtt minimum fel órával kell bekenni, ne maradjon nedves a gyerek arc, amikor kimegy.
2013. dec. 8. 06:17
5/13 anonim válasza:
Gyszertárban kérjél tejkrémet, az is jó. Ha kiviszed mindig kend be az arcát., megérdemes fürdés után.végül is a lényeg, hogy vmi bőrvédő krémet használj, amiben minél kevesebb adalékanyag van.
2013. dec. 8. 06:55
6/13 anonim válasza:
En a Weledara eskuszom! Olyannyira, hogy mar en is azt hasznalom amikor bekoszont a tel. Megha babaknak van, akkoris. Kellemes az illata - nem eros es tiszta illat a koromviragtol - zsiros krem de megsem olyan zsiros, hogy soha ne szivodjon be a borbe.
2013. dec. 8. 07:20
7/13 anonim válasza:
Shea vajjal kenem az arcát, nagyon gyorsan helyrehozza.
Megelőzésként is jó minden séta előtt bekenni vele.
2013. dec. 8. 08:51
8/13 anonim válasza:
bepanten nekem jó volt eddig a bőrszárazságra, nézd meg a használati útmutatóját. A sebet is gyógyítja, ha jól tudom...
2013. dec. 8. 09:50
9/13 anonim válasza:
első vagyok, a mandula olaj is nagyon jó most jut eszembe!
Kisfiamnak vettem,de én is használom,mert véresre repedezik a kezem a széltől...ez az egy hat!
Úgy szoktam magamnak mielőtt kimegyek,hogy bekenem olajjal,aztán vékonyan rá egy zsíros krémet.Szerintem nektek is jó lenne!
2013. dec. 8. 10:32
10/13 anonim válasza:
Az én védőnőm is azt mondta, hogy bármilyen zsíros krém jó, de vannak tényleg ilyen szeles hideg időjárásra kifejlesztett krémek, pl DM, rossmann sajátmárkásak, nagyon jók, mi ezt használjuk:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!