Akik térsasházban/panel lakásban laknak az orszi porszívot hogy használják?
Figyelt kérdés
Reggel mikortól használjátokjszaka hogy szívjátok le a babátok orrát? Használjátok akkor is? Fiam meg van fázva napközben szívom neki de meddig használhatom este?2013. dec. 7. 15:17
11/13 anonim válasza:
En szivtam ejjel is,engem nem erdekeltek a szomszedok. Volt hogy arra keltem fel hogy fuldoklott a lanyom.
Az egyik szomszedom, akinek van egy lanya,akkor szult,es jott fel egyszer szolni hogy ha lehet most ne porszivozzak,mert most aludt el az ujszulott gyereke,meg en hogy gondolom hogy ejjel neki allok porszivozni?!
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Szerencsére nem kelt fel a fiam végig aludta az éjszakát.
Mindenkinek megy tőlem a zöld kéz. :)
Nekem mindenkinek hasznos volt a tanácsa.
2013. dec. 8. 16:39
13/13 anonim válasza:
Mi is panelben lakunk! És én pont lesz@rom mit szolnak a szomszédok. Utálok itt lakni, mert bunkókkal vagyunk körbevéve. Alattunk egész éjszaka beszélnek hangosan. Fölöttünk lakó éjszaka csendbe van de nappal meg állandóan zenélnek. De ez csak mi vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!