Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik név tetszik az alábbiak...

Melyik név tetszik az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

Liu-Dömötör Emil

Liu-Dömötör Illés

Liu-Dömötör Lukács

Liu-Dömötör Zente

Liu-Dömötör Fülöp

Köszi előre is!

Amúgy írhattok ötleteket, csak ne legyen benne r, mert a férjem nem tudja kiejteni. :) És ne írjátok a Dominikot! :)

2013. dec. 6. 08:35
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

"Idiótavagyok" köszi! :)

Köszi mindenkinek, még várok válaszokat.

Nekem a Lukács és a Zente tetszik a legjobban, férjemnek az Emil és az Illés, nagyszülőknek egybehangzóan a Fülöp.

Még messze van, hogy válasszunk, 2016-ra tervezzük a babát, csak gyűjtöm a fiú neveket, mert azokkal hadilábon állok.

Az Elián amúgy tök jó, listázzuk! :)

2013. dec. 6. 10:31
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik a Tibold keresztnév. Mik a lányneveitek? Mi is a fiú nevekkel állunk hadilábon. A Tiboldon kívül csak a nagyon népszerű nevek tetszenek mint. pl a Dávid, Gergő, Balázs, András, Ádám de jobban szeretnénk ha nem lenne a gyerkőcnek tucatneve.
2013. dec. 6. 10:45
 13/16 A kérdező kommentje:
Van egy kislányunk, ő Evelin. A másik név, amin gondolkoztunk, az az Imola volt. Ezt meg is tartottuk talomban.
2013. dec. 6. 11:34
 14/16 A kérdező kommentje:
Ja, és az Eliánt leszavazta a férjem, úgy hangzik szerinte, mint aki torzítva ejti ki az alien-t. :) még mikor Evelint vártuk, gondolkoztam a Benedek fiú néven, arra megbazt mondta banana. Az Emil-re meg azt mondja, hogy email. Tök bolond! :)
2013. dec. 6. 11:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem a Fülöpkéről egy kisegér jut eszembe :). Nekem a Zente tetszik ezek közül :)
2013. dec. 6. 11:43
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem minden nevetek tetszene a Liu nélkül- de gondolom a vezetéknév adott.

Illés ismerősöm van 2db- is, de mind a kettő egy olyan borzasztóan szerencsétlen férfi, tipikusan az ág is húzza őket... csak emiatt nem adnám ezt a nevet- pedig egyébként nagyon tetszik.

A Fülöp nagyon nagy kedvenc nevem, nagyon királyi, nemesi név számomra- és nagyon tetszik.

Szóval legjobban a Dömötör Fülöp tetszene!! :))

2013. dec. 6. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!