Újszülött babának milyen etetőcumi vált be? Már vettem Nuk-ot, vettem Nubyt de mind nyel félre vele és fulladozik.
Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 15:11
1/8 anonim válasza:
Milyen erősségú a folyás a cumin? Mert az 1-s a jó. Nekünk a Mam vállt be, sajna pár hetes kortól már használnunk kellet.
2/8 anonim válasza:
Nekünk is a MAM és az Avent vált be.Nemtudom más cumisüvegeknél hogyan van,de én eddig akárhány aventosat vettem,mindegyiken 2-es cumi volt,tehát venni kellett egy 1-eset hozzá.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat nem tudom ezen hányas cumi van,újszülöttnek kértem de most megyek veszek egy 1-est rá.
2009. nov. 22. 16:08
4/8 anonim válasza:
Az én kisfiam is rettenetesen csúnyán tudott enni (nem az ő hibája volt!),rengeteget költöttem etetőcumira,mire megtaláltam az igazit!Az 1-es AVENT is jó volt,de a csúcsszuper,az 1-es Tommee Tippee!!!Teljesen olyan vizuálisan és evés szempontjából,mintha ciciből enne!Ha teheted próbáld ki,tiszta szívből ajánlom!Nekünk csodás megnyugvást hozott!(És nem is olyan drága a Brendonban 1300Ft körül van!)Jó egészséget és örömteli babázást!
5/8 anonim válasza:
előbb nézd meg milyen fajta van!!!! valószínűleg 1-es! Nekünk is többet ki kellett próbálni, aventel kezdtünk, tommy tippee valóban jó. az a baj, baba nagyot szív de még nem tudja lenyelni az adagot
6/8 anonim válasza:
Avent 1-es van.
Mást nem is próbáltam, mert ez elsőre jó lett.
7/8 anonim válasza:
Mi is Avent-et használtunk, én elégedett voltam vele. Már a 2-es cumit használjuk, mert az 1-est "kinőttük" :)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek jó babázást kívánok!
2009. nov. 23. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!