Meddig használhatjuk az "1"-est, etetőcumi gondban vagyunk?
7 hós a kislányom,tápszeres..
Nuk cumija van és az etetőcumi is az.
A játszócumit már lecserétük 2-re,rögtön el is fogadja de a 2-es etetőcumival csak bajlódunk,nem tudom belőle megetetni.
Állandóan összeszívja,kétszer annyi idő alatt sem tudja megenni belőle a kaját,folyamatosan kikell húzgálni a szájából,h a vákum megszünjön..egy idő után nem is megy neki a tápszer annyira összecuppantja.
Az 1-es cumival nincs ilyen gond..nem tudom mit csináljak.
Meddig lehet használni,van ezzel valami gond ha egyenlőre még nem cseréljük nagyobbra??
Saját tapasztalat esetleg???
KÖszi a válaszokat előre is:)
Kedves első válaszoló!
Most komolyan..leírtam ,hogy próbáltam váltani..de nem működik sajnos..nem tud enni azzal a cumival..
vagy szerinted ez elhanyagolható tény??
a lényeg,hogy félévesen nagyobbra legyen cserélve???
A kérdésem az volt,hogy találkozott e más is ilyen problémával...!
Tudom,hogy elvileg 6 hósan kellene váltani:)
De köszi,hogy benéztél hozzám:)
Kedves 2 .-ik válaszoló (aki megértette a kérdésemet)!
Köszönöm a hozzászólásodat!
Köszönöm ,megnyugtattatok!
További minden jót Nektek!
kisfiam 2 éves, még mindig 1es cumival issza a tejet :)
nem azért kell lecserélni mert az való neki, ilyen nincs! azért mert általában a 2es tápszer sűrűbb és nem megy át a pici lyukon. de pl. vízhez, teához nem is ajánlják lecserélni mert a nyelve, szája a szíváskor erősödik ami nagyon fontos lesz majd a beszédnél :)
Köszönöm Neked is ,kedves utóljára író válaszoló...
valamiért volt bennem,hogy esetleg árthat a babámnak ha nem a "megfelelő nagyságú" cumiból kapja a tápszert...
de te is megnyugtattál!!!
Minden jót kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!