Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak is felébred a gyereke...

Másnak is felébred a gyereke akár 10-szer is egy éjszaka? Mit csináltok?

Figyelt kérdés
Először a fogzásra fogtam (6 hós, már van foga), de nyoma sincs az újabb fognak. Úgyhogy nem tudom miért lehet ez, de van, amikor félóránként is felkel és csak ölben alszik el már, mindent kipróbáltam...
2013. dec. 4. 14:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

előző vagyok, enyém 2 hós kora óta ébred sokszor.

2 hósan aludt utoljára egyben 6 órát.

Azóta ha már 3 órát alszik egyben felsírás nélkül, én boldog vagyok, de legtöbbször csak 2 órákat alszik egyben.

2013. dec. 4. 15:06
 12/14 anonim ***** válasza:

én vagyok az aki a homeos cuccokat javasolta!

magában a sedatif nekünk se volt az igazi de a coffeával együtt tuti!A coffea tostára az írják olyan babáknak akik éjszaka dolgozzák fel a napközbeni ingereket(mozgásfejlődés,fogzás stb)

Én így adagolom:

Sedatif PC:reggel ébredéskor 1 szem,este elalvás után 1 szem(álmában fecskendővel a szájába nyomom)

Coffe tosta: délután 17 órakkor 1x5 szem,este lefekvés után 1x 5 szem!

Én úgy csinálom,hogy egy kortynyi vízben feloldom és fecskendővel a szájába nyomom!A homeos cuccok lényege hogy beadás előtt-után fél-fél órával nem ehet ihat a baba!

Este lefekvéskor megissza a tápszerét és elalszik majd kb fél óra múlva beadom a sedatifot majd fél óra múlva a coffeát(egyszerre még nem mertem a kettőt)

Mikor már 1 hónapja fixen átaludta az éjszakát akkor elhagytuk a reggeli sedatifot majd rá pár hétre a délutáni 5 órási coffeát!Így mi már csak este lefekvéskor egy adag sedatifot majd egy adag coffeát alkalmazunk!

Néha van,hogy 1x felsír cumi kell vagy pár korty víz de alszik is tovább!

Egy próbát megér,ártani nemtudsz vele legfeljebb nem használ!

Remélem tudtam segíteni!

2013. dec. 4. 15:21
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a biztatást, kedvesek vagytok! Furán hangzik, de kicsit "megnyugodtam", mert kezdtem azt hinni, hogy csak az én gyerekem ilyen...
2013. dec. 4. 18:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Az én picim 17 hónapos. Kb 2 hónapja nem kell annyiszor felkelnem hozzá mint eddig. Most átlag 2/éjszaka. Volt, hogy a foga jött de volt amikor nem.
2013. dec. 4. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!