Egyéves kislányom minden éjszaka 3-szor,4-szer ébred, mit tanácsoltok?
Én átéltem ugyanezt. Szerintem ne szoptasd 3-4 alkalommal egy éjszaka, egyáltalán nincs rá szüksége.
Az Én Fiam 10 hónaposan kezdte ezt csinálni, többször akart cicizni éjjel mint 3 hónaposan. 2 hétig bírtam aztán azt mondtam elég. Egyik napról a másikra leszoktattam az éjszakai cicizésről. 1 hétig szenvedtünk, sokszor felkelt, be kellett mennem megnyugtatni stb. De SOHA nem vettem ki az ágyból, csak simogattam, paskoltam amíg megnyugodott és vissza aludt.
Egyáltalán nem bánom, hogy így tettem, egy 1 évesnek nincs már szüksége az éjszakai evésre. Bár a Te esetedben szerintem a cicizés nem az evést jelenti, csak az "Anyán való élvezkedést". Persze minden rajtad múlik, a Te döntésed, de szerintem gondold át. Hosszútávon most "rontod el" a gyereked!
Ja, mégvalami. A Fiam 15hónapos, eddig 2 éjszakát aludt végig! :) Volt pocak gond, fog, szep. szorongás... minden. Ezt túl kell élni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!