Éjszakai RENGETEGSZER felkelésre van valami be vált ötletetek?
Lassan 8 hónapos a legkisebb. Éjjel jó esetben csak 3-4-szer kel. Általában szopizik is. Ha többször kel, akkor próbálom ringatni. Legtöbbször ha visszaalszik, és beteszem a kiságyba, egyből felébred. Már leginkább köztünk alszik. De én így féltem, nehogy ráforduljunk, meg kapjon levegőt.
Viszont ki vagyok már purcanva a felkelésektől....
Másnál volt ilyen? Mit tegyek???
9ES, MIRE ÉRTED, HOGY KAMU? A doktor úr előadásából ollóztam be az idézetet, nem kamu: Dr. Ranschburg Jenő-re keress rá, érdemes....vagy Dr Bagdi Emőkére.
Én ösztönösen így neveltem és nevelem a fiam, nem elvek szerint, csak örülök, hogy szakemberek megerősítenek abban, hogy jól van ez így.
ó,de szőke vagyok,bocsánat-azt hittem,hogy ő válaszolt.
én is szeretem az irásait-és utána fogok járni,köszi
Nagyon köszönöm a válaszaitokat! A Ranschburg idézet különösen is meggyőző volt számomra.
Tegnap ráadásul beszélgettem két nagycsaládos anyukával. Úgyhogy kicsit lenyugodtam. Ha ez van, hát ez van. Egyelőre kelünk éjjel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!