Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1,5 év körüli babánál babakocs...

1,5 év körüli babánál babakocsis sétakor használtok bundazsákot/lábzsákot? (az overálon kívül)

Figyelt kérdés
Kérdésem: ugye már menni tud, cipőt/csizmát adok rá, de cipőstől nem húzhatom rá a bundazsákot mert koszos lesz, ha meg csak zokniban/harisnyában lenne, akkor ha sétálni akar cipőt kell adni rá, de a mínuszban nem adhatom rá kivéve a zsákból, mert megfázik. Megoldás? Köszi!
2013. dec. 2. 22:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem használok lábzsákot, jól felöltöztetem. (Vastag harisnya és rá a bélelt orkán kertésznadrág + 2 pulcsi, egyik jó vastag és rá egy bélelt orkán kabát.
2013. dec. 2. 22:26
 2/6 anonim ***** válasza:
A lábzsákot nem lehet kimosni? Engem azt hiszem nem zavarna nagyon, ha koszos lenne, erre van a mosógép.
2013. dec. 2. 22:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem. Úgy öltöztetem ahogy az előttem szóló írta+ van nálunk mindig egy pléd, hogy ha nagyon fúj a szél, vagy sokáig nem veszem ki a kocsiból, azzal betakarom derékig. 14 hós, örökmozgó, nemigazán ül meg már a babakocsiban, sajnos néha azonban muszáj belekényszerítsem.
2013. dec. 2. 22:31
 4/6 Babeli Zurzavar ***** válasza:
hat akkor koszos lesz... huuuuuhaaaaa!! amugy azt gondolom majd akkor veszem elo, ha esni fog a ho, vagy lenyegesen hidegebb lesz, addig harisnya, naci es overal.
2013. dec. 2. 23:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha erősen mínuszok lesznek akkor előveszem a bundazsákot, és ha kell akkor overálostól fogom belerakni, max az overál alatt nem öltöztetem be annyira.

Engem nem érdekel ha koszos lesz, kimosom és kész. Pedig a mi bundazsákunk bézs színű belül, kívül meg sötét barna, szóval minden meg fog látszani rajta, de nem érdekes!

Kérdésedre: csizmástól fogom belerakni a zsákba.

2013. dec. 3. 07:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Bundazsákunk nincs, a lábzsákot meg csak úgy tudom felrakni a kocsira, ha a kupola teljesen le van hajtva, amit ugye nem szeret, mert nem lát ki, így nem használjuk egyiket sem. Ha nagyon hideg van, akkor egy pléddel betakarom.
2013. dec. 3. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!