Segítség, van valami torna arra, hogy ne lábujjhegyen totyogjon?
Én 25 éves vagyok, anyám vitt orvostól-orvosig, mert csak lábujjhegyen sétálgattam, azt mondták, nem baj, szép lesz a tartása.
Majd kinőttem. És semmi bajom nem volt, és nincs is.
Azért vidd dokihoz, akinek ez a szakterülete. Akár orthopédus is megnézhetné.
Szia!A 20:39-es volnék.Tökéletesen értem miről írtál.Ezek után valóban nehéz bízni az orvosokban.Mi is át estünk hasonló dolgokon,végül rá jöttem arra hogy a kicsimnek én vagyok az "orvosa".Egy orvos hiába a saját gyermekorvosunk,akkor is idegen a fiam számára.Nem ismerheti.Én viszont egy mozdulatából érzem mikor nincs valami rendben.Ha aggódva,idegesen megyek az orvoshoz,akkor nem csak a kicsimet vizsgálja hanem az én reakcióimat is,ahogyan a kérdéseire válaszolok,és azzonal teljes kivizsgálás...antibiotikum kúra meg miegymás!.Viszont ha teljes nyugiban,mosolyogva állok elé a szipogó porontyommal,hazaküld hogy sok folyadék,meg c-vitamin....
Tudom,ne nagy segítség,de talán őt is megkíméled ha te az orvos előtt ELDÖNTÖD,hogy baj van vagy nincs.Sokszor olvastam itt hogy az anyuka ragaszkodott a kivizsgáláshoz mert érezte hogy valami nem stimmel,de az orvosok csak hümmögtek,aztán kiderült hogy a maminak volt igaza...ellentét,amikor az anyuka halálra aggódta magát egy egyszerű megfázás miatt,és mindenféle(3éves kislány 1 hét a korházban) vizsgálatot végeztetett a gyermekén akit ez nagyon megviselt...Bocs,hogy így neki lendültem csevegésnek.A lényeg: A döntés a miénk,ahogyan a felelőség is.....Szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!