Iszonyatosan fáj 8 hetes kisbabám hasa, nagyon fájdalmasan sír, egyszerűen nem bírom hallgatni. Ha kamillateát főzök, az használhat?
Nekünk nem volt jó az espumisan. Amikor beadtuk a cseppeket akkor fél óráig hatott aztán iszonyatosan üvöltött.
Főzzél neki nyugodtan kamillateát.
Mi a babamosoly nevű édesköményes teát adtuk neki 5 hetes kora óta és sosem fájt utána a hasa. Kaki minden etetés után volt. Igaz ez babafüggő.
Remélem segíteni fog.
Még annyit,hogy ne ess kétségbe amikor sír,mert ők még mindenen sírnak, új nekik mindenfajta érzés.
Remélem a tea fog használni.
Lány, úgyhogy golyóprobléma nincs... :)
Gripe Watert is ittuk, nem vettem észre hatását, illetve úgy gondolom az Espumisan jobb azért nálunk.
Tápot eszik, kb. másfél hete hozok az sztk-ból anyatejet, de valószínűleg leállok vele, mert ahány üveg, annyi anyától van és hát nem tudni ki mit eszik, az egyik tej zsírdúsabb a másik hígabb stb. Szerintem teljesen megzavarja a kis gyomrát. Kb. 6 hétig nekünk is szinte minden pelusban, illetve kaja után volt kaki, de utána ez a nagy mennyiség lecsökkent, védőnő, doktornő szerint ez teljesen normális, hogy már csak naponta, két naponta van kaki. Nem folyamatosan sír, hanem időnként hirtelen belekezd, gondolom akkor csavarja a kis pocakját. Most épp elaludt. Már főztem kamillateát, most hűl aztán megpróbálom adni neki. Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!