Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Iszonyatosan fáj 8 hetes...

Iszonyatosan fáj 8 hetes kisbabám hasa, nagyon fájdalmasan sír, egyszerűen nem bírom hallgatni. Ha kamillateát főzök, az használhat?

Figyelt kérdés
Tegnap hajnalban volt csak kaki, szerintem nagyon szenved. Tornáztatjuk, kapja az espumisan cseppeket, de egyszerűen nem lehet hallgatni sem.... :( Azt hallottam a kamillatea megindíthatja a kakit. Segítsetek!
2008. júl. 11. 15:59
 1/6 anonim válasza:
Ok magamból kiindulva én is hasfájós voltam is nyakaltatták velem a kamillát állítólag használt is, de nekem mellette oka is volt hogy fájt, mert sérvem volt. Vigyázzatok az ilyenre mert kisbabáknál könnyen előfordulhat, remélem megbízható körzetitek van. Kislány vagy fiu? Ha fiu ugye leszállt mindkét golyólya? Mert az is okozhat hasfájdalmat, és bele is lehet halni.
2008. júl. 11. 16:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia. Vigyázz, hogy ne főzd erősre, csak éppen szinezze meg a vizet. Ha lehet ne tegyél bele cukrot, ronthat a helyzeten. Mindig sír? Ölben is sír? Grippe water gyógynövényekből készült. Hasfájásra találták ki. Szélcső is kapható csecsemőknek gyógyszertárban. Kicsit krémezve, fenekében hagyva be lehet pelenkázni a kritikus időszakban.
2008. júl. 11. 16:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekünk nem volt jó az espumisan. Amikor beadtuk a cseppeket akkor fél óráig hatott aztán iszonyatosan üvöltött.

Főzzél neki nyugodtan kamillateát.

Mi a babamosoly nevű édesköményes teát adtuk neki 5 hetes kora óta és sosem fájt utána a hasa. Kaki minden etetés után volt. Igaz ez babafüggő.

Remélem segíteni fog.

Még annyit,hogy ne ess kétségbe amikor sír,mert ők még mindenen sírnak, új nekik mindenfajta érzés.

Remélem a tea fog használni.

2008. júl. 11. 16:10
 4/6 anonim ***** válasza:
A kamillatea az nagyon jó mert lazítja a székletet, meg az espumisan is,mi is azt szedjük 4 hetesen. Nem lehet,hogy valami olyant ettél,ami nem esik jól neki? Most kezdődött nála 8 hetesen a hasfájás,vagy már előbb is volt?
2008. júl. 11. 16:10
 5/6 A kérdező kommentje:

Lány, úgyhogy golyóprobléma nincs... :)

Gripe Watert is ittuk, nem vettem észre hatását, illetve úgy gondolom az Espumisan jobb azért nálunk.

Tápot eszik, kb. másfél hete hozok az sztk-ból anyatejet, de valószínűleg leállok vele, mert ahány üveg, annyi anyától van és hát nem tudni ki mit eszik, az egyik tej zsírdúsabb a másik hígabb stb. Szerintem teljesen megzavarja a kis gyomrát. Kb. 6 hétig nekünk is szinte minden pelusban, illetve kaja után volt kaki, de utána ez a nagy mennyiség lecsökkent, védőnő, doktornő szerint ez teljesen normális, hogy már csak naponta, két naponta van kaki. Nem folyamatosan sír, hanem időnként hirtelen belekezd, gondolom akkor csavarja a kis pocakját. Most épp elaludt. Már főztem kamillateát, most hűl aztán megpróbálom adni neki. Köszi a válaszokat!

2008. júl. 11. 16:17
 6/6 anonim ***** válasza:
szia. Nem feltétlenül délután, este adnék a babának kamillateát először. Inkább reggel pl. éhgyomorra ill. délelőtt. Minden újat- ez érvényes a teákra is- max. délig. Ha "rossz" érzetet vált ki, akkor még estig megoldódik. Nem rontja el az éjszakát.
2008. júl. 11. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!