Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyatej+tápszeres pótlás...

Anyatej+tápszeres pótlás okozhat hasfájást és rengeteg kakilást?

Figyelt kérdés
6 hetes babám szopizik, de sajnos minden próbálkozás ellenére nincs annyi tejem, hogy ne kelljen tápszerrel pótolnom. 2 napja minden etetés közben, van amikor nagy sírás közepette, van amikor csak nyögve, bekakil. Szépen büfizik, nem eszik mohón. Sajnos minden evés sírásba torkollik és újra bekakil. A kaki van amikor szép sárga, van amikor sárgászöld és most a legutóbbi elég vizes és kicsit nyálkás volt. Hétfőn reggel rohanok vele az orvoshoz, de addig is szeretnélek megkérdezni benneteket anyukák, hogy csinált- e ilyet a ti babátok is és mi volt a megoldás? 4400 gramm a babám és napi 6-szor eszik 110-120 ml-t ez általában fele anyatej fele tápszer arányú.
2013. nov. 30. 15:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nyálkás szerintem ne várj vele addig hanem vidd el az ügyeletre most. Ha nyugtalan és láthatóan megváltozott a kakija akkor szerintem fölösleges várni. Igen okozhat mind kettő hasfájást, főleg a kiegészítést cumisüvegből kapja az anyatejet meg a ciciből, mert mind a kettőt más technikával kell szopnia. Nem tudom milyen az tápszeres baba széklete de az anyatejes aranysárga mustár sárga színűnek kell lennie.
2013. nov. 30. 16:04
 2/6 anonim ***** válasza:
tapasztalatból mondom ha jót szeretnél a babádnak, ügyelet, mi így kerültünk be a kórházba mert kezdett a fiam kiszáradni pedig sokat evett csak sajnos mind átment rajta és jött is ki egyből, semmit nem hízott 4 hetes koráig.
2013. nov. 30. 18:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok? Elso valszolo vsgyok.
2013. nov. 30. 20:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem a kislányomnak addig fájt a pocija amíg édesköményteát ittam. Illetve az elején amíg tejcsire tápot kapott, csak tejjel vagy csak táppal nem volt baja.
2013. nov. 30. 21:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

A lányomnak tehéntejallergia miatt volt minden pelenkázásnál kakija. Volt, hogy fél óra alatt 3x bekakilt. Neki is változó volt a színe, és néha nyálkás volt. Le kellett állnom a tejtermékekkel, és írtak fel Milumil Pregomin tápszert (nekem is anyatejes és tápszeres).

2013. dec. 1. 15:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Voltunk ügyeleten. Pont kakilt így megnézte az orvos. Szerinte normális a kakija, színre is állagra is. Bőre szép nem száraz , kutacsa nem horpadt, 20 dekákat hízik ezért nincs nagy baj írjam össze mikor hogy kakil és hétfőn a gyerekorvoshoz menjünk, aki valószínűleg pepti tápszert ír majd fel. Szépen írogattam a kakilásokat és ma voltunk a doktornőnél. Megnézte, szerinte is szépen fejlődik, és Pepti tápszert írt fel. Most már azt kapott kiegészítésként meglátjuk, remélem minden rendben lesz. Köszönöm a válaszaitokat!
2013. dec. 2. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!