Mikortól lehet tejpépet adni a babának?
Figyelt kérdés
Azt hallottam allergiát okoz.
A Rssmannba láttam Rossmannos tejpépet az jó v inkább márkásat vegyek?
2008. júl. 11. 14:41
1/5 anonim válasza:
4 és 6 hónapos kórtól adható elvileg, de én várnék vele. És ha már veszel neki inkább a minőségit (szerintem). Inkább, minthogy valami baja legyen.
2/5 anonim válasza:
Én 4 hónapos kora óta adogatok neki de csak a Hipp-est és abból is amelyikre rá van írva, hogy 4 hótól. Lassan fokozatosan kell ezt is adagolni a babáknak éppen úgy ahogy a gyümit, főzit is. Első nap 1-2 kiskanál reggel vagy délelött, stb... Ha allergiás lenne rá azt aznap vagy másnap látnád.
3/5 anonim válasza:
Szia! Én a DM saját márkáját vettem, mivel 300 ft-tal olcsóbb és több van benne. Semmi baja tőle, nagyon szereti, nem hinném, hogy a márka döntene. Arra viszont figyelj, ha tejallergiás a pici, nem adhatsz neki csak olyat, amit a doki ír fel.
4/5 anonim válasza:
Én is adtam a babámnak a DM-es tejpéptől, és szegénykém egész nap pukizik tőle. Nem lenne olyan nagy gond napközben, de éjjel arra kelt többször is. Azóta, és többet olyat nem veszek!! Hipp, vagy a Milupa a favorit. Még a Nestlés is jó.
5/5 anonim válasza:
többfajta tejpép létezik, van amelyik tej alapú (pl.HIPP), a legtöbb csak hidrolizált tej-elemeket tartalmaz, vagy azt sem (pl. Nestlé). Gondolom tejallergiára gondolsz, a hidrolizáltak alig, az utóbbiak nem okoznak. de bármi okozhat allergiát, csak persze nem túl gyakran. mindegyiken fel van tüntetve a tartalma, és az is, mikortól kaphatja baba. Ezek a babakaják szigorú ellenőrzés alatt vannak, bár a DM-eset nem ismerem, de gondolom, az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!