Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 és fél hónapos tejallergiás...

4 és fél hónapos tejallergiás babának tudtok javasolni tejpépet?

Figyelt kérdés
Láttam az erre vonatkozó kérdést, de ha van még valakinek ilyennel tapasztalata, megosztaná velem? Ill. hogy hol lehet kapni? Jelenleg Pepti tápszert kap.
2011. júl. 20. 21:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Sinlacot tudsz neki adni.
2011. júl. 20. 21:42
 2/13 anonim ***** válasza:
52%
a gyerekorvos írjon fel neki valamit, ne Te kísérletezgess!
2011. júl. 20. 21:42
 3/13 A kérdező kommentje:

Én úgy tudom, a sinlac nem tejpép, igazi tejpépre gondoltam. De köszi. :)

Kedves második, a babád, gyereked tejallergiás? Keresned kellett ilyen tejpépet? Használtál ilyet? Ha nem, miért jöttél ide kötekedni? Nem, nem kísérletezgetek, hanem kérdezek.

2011. júl. 20. 21:47
 4/13 anonim ***** válasza:
70%
nem ,igazad van, nem tejallergiás, de mivel nem szoptathattam egy betegség miatt egyik gyermekemet sem, így tápszeren nőttek fel. Eszembe nem jutna egy fórumon tápszer vagy gyógyszer után kutatni, amíg elfogadták a tápszert, végig azt a típust kapták, amit a gyerekorvos jónak tartott. Egyébként meg nem akartam kötekedni ,segíteni akartam, mert nem a Te feladatod megtalálni a megfelelőt, hanem azé, akinek ehhez végzettsége van. De ha kötekedésnek vetted, akkor sajnálom.
2011. júl. 20. 21:52
 5/13 anonim ***** válasza:

Igaz,a Sinlac nem tejpép,hanem pép.

Az én kisfiam nagyon szereti,a dokival iratjuk,mer így csak 1300ft.

2011. júl. 20. 21:53
 6/13 anonim ***** válasza:

A Sinlacot szeretik a babák, szerintem egy próbát megér! Akár gyümölccsel keverve is adhatod neki.

Bár nálunk semmilyen pépet nem szeretett a kisfiam, sokat nem vesztesz vele, ha nem találsz, max 1-2-szer evett belőle és dobtuk ki. Talán ezek spéci pépek és csak receptre kaphatóak. Hívj fel egy patikát, ha az orvosodat nem akarod első körben erről megkérdezni.

2011. júl. 20. 22:05
 7/13 anonim ***** válasza:

én is csak a sinlacot tudom írni.

ugyanis minden más tejpép tejből van és ha allergiás arra a babád... vagy valamit félreértettem :S

enyém nem kaphatott tehéntejet 1 éves koráig, így tápszert és tejpépet se. mi sinlacot kaptunk, illetve volt egy olyan tejpép ami nem tehéntej alapú volt hanem anyatej alapú de sajnos tavaly nyáron megszüntették

2011. júl. 20. 22:15
 8/13 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm, akkor marad a sinlac, majd keverem gyümivel. :)

Akkor hogy tiszta legyen a dolog, nemrég derült ki a tejallergia, vagyis még most sem biztos, de úgy néz ki, a peptitől elmúltak a tünetei. Mikor felmerült, 4 hónapos volt és kapott egyszer tejpépet, nagyon ízlett neki, ezért akartam adni, de ment tőle a hasa (a tejalap miatt az orvos szerint), ezért írta fel a Peptit. Külföldön élünk, de most Mo.-n vagyunk, és mivel nálunk nagyon kicsi a választék, gondoltam, megkérdezem itt, mert egy előző kérdésnél olvastam egy Nestlé termékről, ami kifejezetten ilyen babáknak van (almás ízesítésű), de sehol sem találtam.

Ha itthon lehetne kapni (nálunk tuti nem, sima tejpépből is nagyon kicsi a választék), akkor vennék, orvosnak mondanám, és kapná, ha rábólintana, ha nem, hazaküldetném ismerős kislánynak.

Ennyi a történetünk.

Még valaki megmondaná nekem, hogy sinlacot recept nélkül mennyiért kapni?

Köszönöm

2011. júl. 20. 22:31
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

3000.- recept nélkül, receptre 1300.-

de teszveszen, vaterán is tudsz 1500.- körül venni, én is ott adtam el az utolsó dobozzal

2011. júl. 20. 22:38
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Humana tejmentes almapépre gondolsz szerintem, így néz ki: [link]

Müllerben tutira lehet kapni.

2011. júl. 20. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!