Mit csináljak a 4 hónapos babámmal hogy ne nyűglődjön állandóan?
Neki te kellesz. Mi is ebben a korba fedeztuk fel, hogy csak akkoe nyugodt, ha olbe van. 2-3napig szinte le sem tettem, ekkor tobbszor kert enni is.Most, ha kijövök a konyhába, akkor beleteszem a hordozóba, s el van benne egy bdarABIG, persze kell lásson.
Mostanra ism ét mosolygós baba.Vedd fel, érezze a testközelséget, iktass be egy maszirozást-élvezni fogjátok, nekünk segített.
Nálunk pont így volt aztán olyan 5 hósan elmúlt, nagyon heppy volt minden egészen 2 héttel ezelőttig. Egy perc nyugtom nincs tőle, tegnap már zokogtam este a kimerültségtől. 8 és fél hós. Azt írják a szakkönyvek hogy ez a szeparációs szorongás.
De mondom 4 hósan is ez volt, arról viszont nem esik szó, Lehet hogy a foga jön a te babódnak is, meg anno az enyémnek is ez volt a baja.
Köszi a válaszokat. Nem tudom sűrűbben etetni, mert 4 óránál sűrűbben nem akar enni, igy is van hogy 5 óra is eltelik.
Köszi a biztatást, jó lenne ha tényleg csak 1-2 hétig tartana és utána minden a régi lenne.
nekunk is kb. ilyenkor kezdodott...kezdte érdekelni a fiamat a világ, nem kototte le, amit fekve látott. szoval unatkozott. váltogattam a helyeket-konyhában, nappaliban de a háloban is volt "kuckoja", tobbet kellett vele lennem. változtak a z alvási szokásai is, ezekhez is alkalmazkodni kellett. egyszoval változott.
és valoszínuleg dolgoztak a fogacskák, 6 hos korára bujtak ki az elsok. ez is oka lehet a nyugtalanságnak. aztán ahogy kezdett kuszni 6 hosan, konnyebb lett, mert nem volt helyhez kotve, szabadon felfedezhette a lakást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!