Aki kézi mellszívót használ, az kb.80-100 ml tejet mennyi idő alatt tud leszívni? és fáj a cicije?
Figyelt kérdés
2013. nov. 27. 18:06
11/13 anonim válasza:
Az elektromos nekem is fájt, a kézi nem. Elektromosnál medela minit használtam ami állítható erősségű, a leggyengébb fokozaton kezdtem, így kevésbé fájt. Én 1 évig használtam, mivel fiam nem volt hajlandó szopizni sajnos, a végére már meg sem érzetem, hozzáedződtem.
12/13 anonim válasza:
Én vagyok selejtes? Vagyis voltam... Nekem rengeteg tejem volt,sokszor csak úgy magától elkezdett spriccelni,állandóan csöpögött,feszült,ha fejni akartam viszont alig jött le 30 ml fél óra alatt,pedig elektromos mellszívóm is volt.
13/13 anonim válasza:
nem ez nálam is így van..csöpög belőle eláztatja a pólómat miközben ha fejem alig jön 50 ml...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!