Anyatejet hogy kell csepegtetni a baba szemébe ha nagyon csipázik? Milyen időközönként? Előtejet vagy a zsírosabbat?
A kamillára is sokan azt írják, hogy nem szabad. Próbáltunk szemcseppet de semmi hatás. Voltunk dokinál is, kettőnél, ellentétes véleményen voltak. Az egyik szerint elzáródás, másik szerint kötőhártyagyulladás. Készülünk elvinni a babót egy harmadikhoz, de az nem minden nap rendel a városban. Addig próbálkozunk házi praktikákkal.
Köszönöm a választ.
Bele szabad csepegtetni az anyatejet. Sokkal jobban meg kell gondolni a kamillateát, mert allergizálhat, a szemcseppről nem is beszélve.
Naponta ötször is cseppentheted, ha rossz a helyzet. Először forralt és lehűtött vízzel kitörlöd a szemét (orrtól fül irányába, minden törléshez új steril vatta), aztán belecseppented a tejet és próbálod minél tovább ott tartani, egy darabig nem is kell letörölni. A cseppentéshez használhatsz leforrázott és lehűtött kiskanalat. Én mindig szopizás előtt fejtem le, úgyhogy az első cseppek voltak, de nem tudom, ennek van-e jelentősége. Nekünk használt, bár belekerült egy pár napba, de szerintem mindent megér, hogy ilyen kíméletes módón gyógyíthatod és nem kell könnycsatorna-mosás sem.
Kitartóan csináld! Drukkolok hogy rende jöjjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!