Az aldi sajátmárkás pelenkáját megéri kipróbálni? 5-ös méret érdekelne. Bevált Nektek?
Szia!
Nekünk az is van itthon 10 kilós kisfiúnak. A 3-ast imádtam éjszakára de az 5-ös csak nappalra jó. Amúgy nálunk bevállt. Elég sok pisit elbír és a kaki sem folyt ki soha. Picit vastagabb mint pl a Pampers de nem zavaró.
Mi már csak Aldi pelust használunk (előtte Pampers Active babyt), teljesen meg vagyok elégedve vele. A méretezése szerintem nagyobb picit, Pampershez képest biztos, mert pont azért is vettem korábban is szívesen, mert az én lányom is husis, és a Pampersből már teljesen a szélére lehetett csak tépőzározni, az Aldisat meg sokkal beljebb, középre. Minőségben pedig semmivel nem tud kevesebbet...sőt, az én lányom egy idő után allergiás lett a pampersre (a pocakján és a combjánál a fodrocskák irritálták a bőrét).
Szóval szerintem még nagy lesz az 5-ös méret, elég a 4-es. Mi 5-öst használunk, 16 kg a lányom és 92 cm, és teljesen jó rá....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!