Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az aldi sajátmárkás pelenkáját...

Az aldi sajátmárkás pelenkáját megéri kipróbálni? 5-ös méret érdekelne. Bevált Nektek?

Figyelt kérdés
Husis kislányra kellene. 10kg.
2013. nov. 26. 10:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Nagyon jó az aldis pelus, pont az 5-ös méretet használjuk, habár német aldiból van, de gondolom ugyan az mint a magyar aldis pelus.
2013. nov. 26. 10:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk az is van itthon 10 kilós kisfiúnak. A 3-ast imádtam éjszakára de az 5-ös csak nappalra jó. Amúgy nálunk bevállt. Elég sok pisit elbír és a kaki sem folyt ki soha. Picit vastagabb mint pl a Pampers de nem zavaró.

2013. nov. 26. 10:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi szerettük, szeretjük. Soha nem volt vele gondom. Szerintem megéri.
2013. nov. 26. 10:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Mi már csak Aldi pelust használunk (előtte Pampers Active babyt), teljesen meg vagyok elégedve vele. A méretezése szerintem nagyobb picit, Pampershez képest biztos, mert pont azért is vettem korábban is szívesen, mert az én lányom is husis, és a Pampersből már teljesen a szélére lehetett csak tépőzározni, az Aldisat meg sokkal beljebb, középre. Minőségben pedig semmivel nem tud kevesebbet...sőt, az én lányom egy idő után allergiás lett a pampersre (a pocakján és a combjánál a fodrocskák irritálták a bőrét).

Szóval szerintem még nagy lesz az 5-ös méret, elég a 4-es. Mi 5-öst használunk, 16 kg a lányom és 92 cm, és teljesen jó rá....

2013. nov. 26. 10:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó, az én fiam 13 hónapos és 10 kg, 4-es méretet használunk.
2013. nov. 26. 13:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagyon jó, csak ezt használjuk mi is. Kezdtük 10 éve már, a lányomra, most a kisbabánkra is csak ezt vesszük.
2013. nov. 26. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!