5 hetes babámnak nem sok ez egyszerre?
Köszi a válaszokat.
Megpróbálom hígabbra csinálni.
Amúgy tápszeres. Néha visszabukja de akkor is kell neki mert ha nem adom oda neki akkor meg sír.
szia.
bár én anyatejjel etetem immáron 6 hónapja a babóm, mégis azt mondom, úgy, hogy a tápszerhez nem értek, viszont mivel 100%-osan igény szerint etetek, hogy a GYEREK TUDJA, MENNYIT KELL ENNIE, MINDEN JELZÉSE, ÉS AZ ANYA MINDEN MEGÉRZÉSE TELJESSÉGGEL TÖKÉLETES! szóval ne másokra, csakis a saját megérzéseidre hallgass, így tettek a nők millió évek óta.
ha én a védőnömre hallgatok, akkor már nem lenne tejem (pláne, ha a gyerekorvosra...) szóval bízz magadban, és figyeld a gyereket. ha kér, egyen.
jól nézünk ki. sablont húznak a gyerekekre a "szakértők" tök gáz...
az én babám 50 centivel, 2800 grammal jött a világra (lement 2650g-ig születés után) és 2 hónaposan már 60 centi, 5,5 kilós volt, és nekem is magyaráztak a hízásról, meg az etetésről, én meg röhögtem, hogy mit akarnak, szorítsam satuba ezt a gyereket?!
figyelj, még azt se tudják megmondani a "szakértők" hogy az anyatejbe mennyi idő alatt jut át, amit te megeszel, például, szóval ezek után ne akarják azt megmondani, hogy egy gyereknek mennyit kell ennie!
annyit adj neki, amennyit kér, amivel jól lakik, és legyél büszke arra, hogy szépen gyarapodik! :)
az anyának és a babának az a biztonság, ha a gyermek szép kövérkés, hurkás, nem véletlen festettek a festők szép hurkás babákat a festményekre annó... :)
bízz magadban, az orvosnak/védőnőnek meg bólogass, hogy oké-oké, aztán ennyi :)
Nekem is 150-t evett már és én is hallgattam,hogy sokat eszik...De hol érdekel?Nem fogom éheztetni...Nekem 3400/56al született és 4hetesen 4260/56volt,8hetesen meg 5360/62 és akkor meg már 180t evett ébredéskor,és rá 1 órára vagy 1,5-re ha aludni ment,akkor meg még 60-100milit.Aztán rá 3-4órára megint 180milit és alváskor rá 1,5órára megint 60-100milit.
Szerintem ne aggódj,majd megáll a súlya,lehet teljesen lemarad az átlagtól már fél éves kora utánra,mert elején behízta amit kell.
Ne hallgass a védőnőre, meg a dokira.
Engem is letoltak, hogy túletetem, pedig az enyém csak szopik. 1től 2 hónapos kora között hízott 2 kg-t, na de koraszülött volt, 36 hétre. Gondolom a természet tudja mit miért tesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!