Mennyi tápszerre van szüksége egyszerre 2 hetes babámnak?
Kisfiam 4320 grammal született, sajnos sokáig bent maradtunk a kórházban bakteriális fertőzés miatt, és így a nővérkék etették cumisüvegből, amin olyan nagy volt a lyuk, hogy folyt a nyakába is belőle. Persze két perc alatt kiszippantotta a 120-140 ml-t, aztán csak lesett, hogy hol a többi? Mivel nem volt nyugta, egy fél óra ordítás után rápótoltak még 90 ml-t.
Normális ez, hogy ennyit eszik?
Itthonra vettem neki NUK 1-es cumit, ezzel kicsit meg kell dolgoznia az ételért, és úgy vettem észre, hogy elég neki a 120 ml is. Vagy csak nagyon kifárad?
Ha valakinek van tapasztalata és ilyen nagy súlyú tápszeres a babája kérem erősítsen meg, hogy jól csinálom e?
1.vagyok még annyit az én kislányom Bebát kapott.
Igaz az én babámat csak az elején kellett pótolni,amiatt mert 10 napig voltunk kórházban és este tápszert kapott4 kg-mal született.Ő szopizni 80-150 között szopizott és tápszerből is megevett ennyit,holott a többi baba 50-90 között evett.
Ha evés után nyugodt,nem sír hetente rendesen gyarapszik akkor elég neki amennyit adsz.
Hűha, nem semmi. ;-)
Nekem is tápszeres az első pillanattól. 2 hetesen 70-80 ml-t evett.
1.vagyok
Én sose méregettem otthon hogy hetente mennyit hízik a kislányom,havonta jártunk tanácsadásra ott mérték.De itt ez a táblázat(bár szerintem minden gyereknél más)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!