Fogzástól lehet ilyen és eddig tartó hasmenése? Orvoshoz vigyem holnap?
Figyelt kérdés
Ma a negyedik napja, hogy minden pelenkázás során van kaki a pelusban a 11 hónaposunknak. Első nap folyt, utána ilyen cupp-cupp állagú lett és ma már 2x volt hogy már egész szépen közelített a normálishoz. Kap Normaflore-t és Smecta port 1-1, ma már a porból 1,5 tasak.
A kedve jó, étvágya rendben, iszik rendesen, láza (hőemelkedése) nincs. A szájába nem engedi, hogy belenézzek, hogy jön e a 9. fogacska. Az ínyét érzem, hogy kicsit dúzzatt, nyálaskodik, ujjacskája sokszor a szájában. Apa külföldön, mami meg nem hajlandó lefogni a kezét még megnézném a foga jön e.
2013. nov. 24. 19:56
1/2 anonim válasza:
Szerintem biztos, hogy a foga... Ha ennyire minden rendben (eszik, iszik, jó kedvű, nem lázas) akkor ne aggódj! Az én lányom ugyanezeket produkálta, még volt, hogy éjszaka is kakilt szegénykém... Nekünk a leghosszabb idő úgy emlékszem, hogy 7 nap volt. Beszéltem védőnővel és azt mondta teljesen normális. A lényeg, hogy sokat igyon, hogy pótolja a folyadékveszteséget!! Remélem hamar kibújik a fogacska!! :-)
2/2 Moncsycsy válasza:
nekünk kb 1,5 hónapja tart de néha napján mint a víz olyan a széklete. nekünk azt mondták hogy a lactiv az jobb és a smectábol sem szabad 1 tasaknál többet adni egy nap, azt is két részre kell osztani. mi sok olyat eszünk ami megfogja a hasát, vagyis próbálok sok banánt almát répát adni neki. nem mindig válik be. elküldte már a dokink széklettenyésztésre is de negatív. lehet a foga miatt vagy allergia is, mi ha kijön a foga akkor megyünk a gasztroenterológiára ha még megy a hasa. kitartást nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!