Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fogzástól lehet? Többi lent.

Fogzástól lehet? Többi lent.

Figyelt kérdés
Kislányomnak a nunija kb 1 hónapja csúnyán pöttyös,a doki canestent javasolt,attól csúnyább lett,utána ecsetelőt írt fel,ezzel kenem kb 1 hete,nem javul a helyzet,azóta kb 4-5napja hasmenése is van,sinecod-ot kapot rá,de nem múlik...egy foga nemrég jött ki,a másikat már látom az ínye alatt,ettől lehet minden baja szegénynek?9 hós
2013. júl. 15. 12:20
 1/3 anonim ***** válasza:
sinecod-ot hasmenésre????? az köhögésre való, a lányomnak is kicsit kipöttyösödött mikor fogzott de neki négy öt nap alatt elmúlt, gyerekorvoshoz vitted? bár én nem vagyok orvos, de mi a sinecodot köhögésre kaptuk
2013. júl. 15. 12:48
 2/3 gabszem ***** válasza:
a sinecod kohogesre valo. canesten babának? nekwm fura. sudocremet probaltad? egywbkent sztem lehet a fogzastol.
2013. júl. 15. 13:59
 3/3 A kérdező kommentje:
bocsánat,elírtam nem sinecod hanem smecta.
2013. júl. 16. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!