Segítség, láz a fogzástól?
Hm...nekem anno azt mondták, hogy fogzástól nincs láz, max hőemelkedés. Ha lázas, akkor szerintem vidd el dokihoz.
Kislányom a rágó fogakkal szenvedett így nagyon, mi annyit tettünk, hogy Dentinox géllel bemaszíroztuk, majd amikor már jól bedörzsöltük, akkor a férjem megnyomta neki. Így másnapra ki tudott bújni a fog egy része, gondolom sikeresen megrepedt az íny. Fájni nem fájt neki akkor, és már utána sem volt olyan nyűgös.
Az evéssel nálunk is volt ilyen gond. Ha épp nem fájt szépen evett, ha foga jött alig akart enni-inni. Amikor nagyon nem aludt el, és éjjel is nyöszörgött, akkor pedig Nurofen szirupot adtam neki.
Nálunk ezek segítettek! Kitartást, az hogy mikor jön elő, azt sajnos nem lehet tudni. Ha szeret rágcsálni, adj valami keményebb rágókát, hátha ráharap, és ezzel elősegíti az íny megrepedését
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!