Mi volt neked a legnehezebb a csecsemőkorban?
0-3 hónapos, 3-6, 6-9, 9-12 hónapos korában?
Hogy oldódott meg?
Az volt a legnehezebb, hogy egyedül maradtam vele.
Még nem oldódott meg ez a szívfájdalmam... :(
Amúgy ettől függetlenül, nem találom nehéznek eddig ezt a korszakot ( 0-12 hó), a dackorszaktól tartok, de remélem azt is könnyedén átvészelem.
Nehezebb napok voltak mikor jött a foga, vagy a mozgásfejlődés miatt éjjel többször ébredt, de ennyi még belefér.
Mivel téli gyerek volt, hirtelen be lettem zárva egész napra .nehéz volt megszokni, hogy pl nem tudok csak úgy leugrani a boltba (tudom, ez legyen a legnagyobb gondja valakinek).de én nagyon tehetetlennek éreztem magam egész nap egyedül egy gyerekkel, aki az idő nagy részében sírt.
aztán kialakult a napirend, etetések normalizálódtak, tavasz lett, de leginkább beletanultam a feladatba..
0-3hos korig minden nap hasfajas
3-6hos korig, hogy mindent akart de nem tudta és sirt pl mászás
6-9ho es9-12ho ugyanaz nem tud attorni a foga 9hosan jott ki 2 azota is csak 2van es lassan 14hos
1gyereknel 2honap volt nehez 8-10 amikor az első foga jött illetve most 4eves lesz és a dackorszak amit nehezen viselek, mert nem javul csak egyre rosszabb.......
mi még csak 6 hetesek vagyunk, de a nehézkés altatás a legnagyobb bajom.
Hogy nem tudom összeszervezni a nagyot és a kicsit. (nagy 3 éves lesz)
A másiknál nem volt probléma, egyedül a 9 hótól az etetése volt egy idegkimerítő, sírtam is eleget, hogy nem evett, de mai fejjel, már ezt is másképp reagáltam volna le.
a mostanit nehezebbnek érzem.
várom, hogy jöjjön a tavasz, itt a tél, és a sötétség, én a depis időszak. Plusz egy sírós, nem mindig jó alvó kisbaba.
Kimerítő.
0-3: unatkoztam. Az én lányom rengeteget aludt, és kicsit bezárva éreztem magam.
3-6: a fogzás kezdete.
6-9: az, hogy nyűglődött, ha nem ért el valamit, ezért non-stop szolgálat volt, ez 8 hónapos korában megoldódott, amikor elkezdett kúszni-mászni.
9-12: ez nagyon kiegyensúlyozott volt, összességében most is az, mióta elindult, és beszélget, minden sokkal könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!