Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lehet a baja? Rettegek,...

Mi lehet a baja? Rettegek, ilyen sose volt a fél éves lányom

Figyelt kérdés
kb.egy hete még angyali volt,evett aludt gügyögött most meg alig alszik,éjszakát nem alussza át nappal se igen alszik csak max 1ora hosszat.sokszor felsir,huzogja a fűlét,csak a jobb oldalit!enni szépen eszik,láza,hoemelkedese nincs.néha reggel picit köhög,de nappal,este semmi.nyüzsög folyton.tudom menjek dokihoz,ma megyek is,déután 4re,de addig irnátok,mire gyanakodjak?oltast nem kapott,semmi uj kaja.beteg ember kozelebe se jart...egy aggodo édesanya

2013. nov. 23. 12:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
JÖN A FOGA...FÜLHUZOGATÁS IS EGY JEL...
2013. nov. 23. 12:45
 2/11 A kérdező kommentje:
köszi a választ!és létezik hogy ekkora változást okoz nála,s ennyi ideig?nem korai még a fogzás?nekem öszinte leszek,ez nem jutott eszembe.
2013. nov. 23. 12:53
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Foga jön vagy simán fáj a füle.

Nem korai a fogzás,ált 6hósan jön ki az első két fog.Lányomnak már 5hósan volt kettő,barátnőmék kislánya még 5 hós se volt,mikor első kettő kijött neki.Most 8hós és kijött a 3.Lányomnak is 8hósan még kettő jött,azóta meg lemaradt,mert 14hós lassan és csak most bújt ki az 5.és jön még 3 db,ebből 1 kijön egy hét múlva.

2013. nov. 23. 13:03
 4/11 anonim ***** válasza:
ÍIgen ennyi változás átlagosnak mondható..van ahol éjjel egyáltalán nem alszik a baba ha jön a foga vagy napközben örökké nyügös,hiába csinálnak a szülők bármit.
2013. nov. 23. 13:07
 5/11 A kérdező kommentje:
nektek legyen igazatok!!!!!!!!!
2013. nov. 23. 13:13
 6/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem korai. Kisfiamnak 5,5 hónaposan bújt ki a két alsó foga, 6,5 hónaposan a felső kettő. Ez utóbbival rendesen megküzdöttünk éjszakánként. Próbáld meg lefekvés előtt Dentinox géllel bekenni az ínyét. (Legtöbbször az alsó kettő jön ki először.)
2013. nov. 23. 13:28
 7/11 anonim ***** válasza:
az én kisfiam is a fülét huzogatta, amikor jött a foga. sőt, mindegyiknél :) nyugalom :)
2013. nov. 23. 14:46
 8/11 A kérdező kommentje:
köszii:)
2013. nov. 23. 14:58
 9/11 anonim ***** válasza:
Az en lanyomnak 4.5 hosan 2 foga volt. Szerintem is attol vam.
2013. nov. 23. 15:43
 10/11 anonim ***** válasza:

Nyugi,biztos,hogy attól van.Az én lányomnak 7 hónaposan bújt ki az első két foga.Azóta megy a fülhúzogatás,tépés.

Most 10 hónapos és 8 foga bújt ki.

2013. nov. 23. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!