Egy babát mennyi időre vihet el az apuka?
Figyelt kérdés
elvált szülők esetében2013. nov. 21. 12:34
11/12 anonim válasza:
Amennyire csak akarja. Már mint a gyerek érdeke kivánja igy. Hogy lehetnek a nők ennyire önzőek. Pedig azzal csak árt a gyereknek ha ki akarja sajátítani.
12/12 anonim válasza:
A legtöbb babának épp 9hós korában szeparációs szorongása van,ha már kikerül alátószögéből az anyja,üvölt.A gyermek érdeke az h biztonságban érezze magát,nyilván itt elsősorban érzelmi biztonságra gondolok.Nálunk a 9hós lányomat apukája heti 4-6órában látja,sosem éltek együtt,a pici elfogadja,szereti őt,de velem él,én kellek neki,a gyerek érdekében fél napra sem adnám oda (ha nem szopizna sem),de maximálisan támogatom a láthatást és h apuka jöjjön,jól érezze magát itt.Amit én tennék,kibekkelném a bírósági határozatig az elvitelt (láthatást jelenlétemben természetesen támogatnám) és döntéstől függően a gyermek érdekét nézném.De szerintem kicsi még elvitelhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!