Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti mikor vittétek először...

Ti mikor vittétek először hány hónaposan babáitokat bevásárlóközpontba vagy hipermarketbe?

Figyelt kérdés
Plázákra és tesco,interspat,auchan-ra gondolok. Az én babám 3 hónapos de mikor megyünk vásárolni olyan rossz a nagyszülőkre bízni mindig,meg hát itt van a karácsony is mikor az ember vásárolgat nézeget ajándékokat. De félek hogy hamar elkapna valamit ha elvinnénk magunkkal.
2013. nov. 21. 12:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
6 hetesen. Imadnak vasarolni jarni, nem vergodnek, hogy ezt+azt a vackot is vegyuk meg. Kiskoruktol hozza lettek szokatva, igy elfogadjak, hogy neha bizony csak csorgatjuk a jatekok utan...
2013. nov. 21. 13:41
 12/14 anonim ***** válasza:
Lányomat kb 6 hetesen, fiamat később. Szerintem 3 hónaposan viheted, bár a nagy karácsonyi tumultusba, nem tudom jó-e. Illetve én úgy voltam-vagyok, hogy kikapcsolt az az 1-2 óra gyerek mentesen:)
2013. nov. 21. 14:23
 13/14 anonim ***** válasza:

Nyaron szuletett, kellett mennunk, nem szivesen, de 6 hetesen elvittem.

Most 4 hos, nem szivesen vinnem el most sem, de valoszinuleg az lesz, mert ajandekokat kell venni.

2013. nov. 21. 15:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia! 2 hetesen vittük magunkkal először Intersárba. Most, 15 hónaposan volt először beteg (megfázás)! Most meg sajnos megy a hasa :(!
2013. nov. 22. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!