Igazam van, vagy szemétség tőlem? 5 hetes a babám, fejem neki a tejet. A közeli látogatók akarják etetni mert hogy üvegből eszik, mire én nemet mondtam.
Nagyon rossz, hogy nem megy a szoptatás (azért erőltetem) de úgy gondolom, ha nincs szükség másra hagyni a gyereket, akkor az én feladatom az etetés (max apáé) ha SAJNA nem is ciciből. Szerintem a gyereknek fontos az anyával való kapcsolatában amit a szoptatás nyújtana ami helyett nálunk üveg van, de addig is a karomban tartom. Vagy attól még hogy nem szopik már el is mehetek a ...-ba?
Bocsi, ha kicsit kiakadtam, de így is rosszul esik hogy nem szopik, nem hogy még más etesse folyton (mert sűrűn jönnek és akkor "na, add ide majd én etetem ha már így eszik...")
Büfiztetni szívesen átadom másnak, ha akarja.
Szia! Szerintem se engedd!!! Nekem is olyanok a rokonok, hogy bejönnek, ha szopiztatok, ráadásul két kisgyerekkel és "belemásznak" a fiamba, aki épp lelkesen eszeget(ne), így is moho, de ha két gyerek még ordítozik körülöttünk, akkor meg aztán fulladozni szokott, mert megijed. Persze, ha meg én szólok rájuk jön a pofa vágás, mert ugye az anyja is bent van és rájuk nem szólna. Na mindegy....ez kicsit másabb, csak jó volt kiírni magamból! Bocsi!
Amúgy mért nem veszi el a Pici a cicid? Csak azért kérdezem, mert a pici fiam se vette el az enyémet, mert kicsi a bimbóm(de lehet, hogy probléma az is, ha nagy). Így vettem bimbóvédőt és rögtön rákapott a Drágám! Próbáld ki, ha tejcsi van, akkor csak ilyesmi lehet a gond!(szilikonosat vegyél!canpol babies az enyém és bevált, kb 900Ft)
Sok sikert!
Üdv.:6 hetes babó anyuja
Utolsónak:
Miért az emberlánya nem magának és a párjának szül?
Nagyon köszönöm a további válaszaitokat is!!
Nem fogom hgyni még nekik, majd etetik ha nagyobb lesz.
Kedves utolsó előtti válaszoló! Nem az anyósomnak vagy a sógornőmnek szültem a kisbabám, hanem magamnak és a páromnak. Miért, Te kinek szültél??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!