Mit kezdjek azzal, ha a babasírás miatt felforr az agyvizem?
Kedves 15-ös, annyi a különbség, hogy a kérdező kultúráltan fogalmazta meg a dolgokat, de amiket te írsz, az totál kritikán aluli.
Bocs, de nálam totál kiütötte a biztosítékot.
Nagyon remélem, hogy amikor rád mosolyog majd az a pici baba, akkor rohadtul fogod szégyellni, amiket leírtál.
Nekem is néha bedurran az agyam, de ilyet nemhogy leírni, még végiggondolni is borzasztó :(.
21-es te egy nagy álszent vagy és köszi, hogy töröltetted a válaszom amiben leírtam, hogy GONDOLATBAN a falhoz csapnám a gyereket, hogy az agyveleje szétfolyjon.
Persze, hogy normális ember soha nem tesz ilyet meg a valóságban, de ezzel lehet leginkább érzékeltetni, hogy mennyire kiborít az idegesítő, visítozós gyereksírás.
Emellett igen, szeretem a gyerekem és nagyon jó szülő vagyok.
Fogalmam nincs, hogy szerinted miért vagyok álszent, de kb. magasról le is szarom.
Egyébként nem töröltettem a válaszodat, sőt, mégcsak nem is pontoztam.
én volt, hogy földhöz vágtam valamit. Pl a lavórt a mosott ruhákkal. Rettenetesen szégyelltem magam utána, hogy nem tudok uralkodni magamon, de hiába próbáltam elfojtani, csak rosszabb lett. Úgyhogy én megértem, a gyereksíras, illetve az a bizonyos frekvenciájú gyereksírás engem is ki tudna üldözni a világból. A dackorszak már sétagalopp, ott nagyjából értem a miérteket, nagyjából el is tudja mondani. De a csecsemősírás egészen más, csomószor soha nem derül ki, miért bőg, lehet, hogy csakv iszket a háta, te meg a büdös életben ki nem találod....
Szerintem a zenehallgatás jó ötlet, lehet, hogy egy-egy alkalommal a babát is leköti.
Azért furcsa, hogy az senkinek nem jutott eszébe, hogy az anyukák lelkének ápolgatása helyett inkább a sírás OKÁT kellene megszüntetni? Szerintem minden épelméjű anyuka frászt kap a babasírástól, és ez nem véletlen, ez ösztönzi az anyát, hogy gyorsan cselekedjen és segítsen a babán.
Ha így ordít fürdés közben, akkor valami baja van. Hogy fürdeted? Közben tartod a karoddal, vagy befekteted a kádba? Az én babám is utálta a fürdést, a fürdetőháló oldotta meg a problémát. Amikor elkezdtük használni, rögtön megszűnt a fürdési ordítás. Nagyon kényelmesen el tud benne feküdni, pont annyira éri a víz, amennyire kell, sokszor el is szundított benne. Így néz ki, azt hiszem a Brendonban lehet venni, nem egy nagy összeg, és tényleg nagyon praktikus: [link]
Nekem fura, hogy valaki álszentnek tartja azt, akinek soha nem jutott még eszébe a falhoz csapni a síró csecsemőjét, hogy szétfollyon az agyveleje (még gondolati szinten sem), tehát fel sem merül benne, hogy ilyen valóban létezik.
Beteg elmék vannak itt.
Egyébként a kérdezővel semmi gond nincs, az ő érzései teljesen természetesek, bár a legtöbb anyában ez inkább a segíteni akarást váltja ki, de nem vagyunk egyformák.
De ez a másik, nem normális.
És még jó anyának is tartja magát. No comment...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!