Most akkor ez hogy van? A védőnő azt mondta csak 11hónapos korától adjak a gyerkőcömnek túrót, joghurtot és sajtot. Csak azért mert anyatejes? Akkor mivan a 8hónapos kortól lehet bevezetni szöveggel?
Figyelt kérdés
2009. nov. 19. 14:00
1/6 anonim válasza:
Igen ez érdekes, mert nekem most 8 hónapos a lányom és a védőnő szerint is kaphatja ezeket amiket felsoroltál, kapja is :)
2/6 anonim válasza:
Szia. Lányom is anyatejes volt 9hónapos koráig, azt mondta a dokink hogy nyugodtan elkezdhetem 8hónaposan. Meg is tettem. Imádja őket. Igaz azóta elment a tejem, de legalább nem kellett vesződnöm a tejalapú kajákkal, mert akkorra már egész adagokat evett belőle. Nyugodtan lehet adni 8hónapos kortól, nekem 3táblázat is van(igaz sosem használtam) de mindegyiken az áll hogy 8.hónaptól.
3/6 A kérdező kommentje:
Azt mondta csak azért mert anyatejes és nem tápszeres?Szintén anyatejesek vagytok?Mert akkor végképp nem értem...
2009. nov. 19. 14:04
4/6 anonim válasza:
Én is 8 hónap körül keztem és anyatejes volt a kislányom.
5/6 anonim válasza:
Gondolom, 6 hónaposan kezdted a hozzátáplálást. Ilyenkor kicsit csúszik minden. Én pl. 8 hónaposan adtam először húst a kislányomnak, mert 6 hónaposan kapott gyümölcsöt, 7 hónaposan kezdtem a zöldségeket... Szerintem ha nem kap még 8 hónaposan tejterméket egy baba, csak 11 hósan, akkor se marad le semmiről, ehet még bőven utána is. Fölösleges siettetni, főleg, ha még szopik. Az anyatejből jut annyi kálcium a szervezetébe, mint ezekből a dolgokból.
6/6 anonim válasza:
Az enylm is nagyjábból 6 hónapig anyatejres volt, akkor kezdett ebbédre kapni gyümölcsöt, zölsdséget, mikor mit.
(én ebédre nem csak zöldséget adok, vagy ezt, vagy azt, vagy vegyesen)
Csirkehúst 7 hónapos korától kap.
8 hónapos múlt 8-án, mostanában kezdtem el a tejterméketekt, hogy rakok egy nagyon picit a kajájába.
A kiskönyvbe 8 hónapos kortól írja, a dokit nem kérdeztem.
Tésztát még nem kap.
Ebédre eszik babakaját, du 5 -6-között most kezdem bevetni az uzsonnát( tejmentes pépek, gyümölcs, mikor mit..)
Amúgy mellet nappal 4-szer szopik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!