Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire jó minőségűek vagy...

Mennyire jó minőségűek vagy hordhatóak az aukciós oldalon vásárolt babaruhák?!

Figyelt kérdés
Sokan kiírják h jó állapotban és nem bolyhos de tényleg olyan is amikor megkapom?tapasztalat???
2009. nov. 19. 13:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Jaj elfelejtettem!Én már nagyobbra vettem ruhát (2-3 éves).Lehet hogy a bébiruhák jobbak, mert azt nem hordja annyit egy baba, meg nem is szaladgál, esik el benne, nem szakítja ki.
2009. nov. 19. 14:55
 12/15 A kérdező kommentje:
Gondolom vannak rossz tapasztalatok is.Sajnos van aki ilyen gátlástalan módon "átveri" a kismamákat...
2009. nov. 19. 15:47
 13/15 anonim ***** válasza:
Én csak ott veszek ruhákat a lányomnak és már sokat el is adtam. Általában mondhatom, hogy az eladók az értékelések miatt figyelnek arra, hogy tényleg a valóságot írják le a ruhákról. Én még nem csalódtam.
2009. nov. 19. 17:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Szia! Még én sem csalódta, bár az utolsó pár alkalommal, mindig ugyanattól az eladótól. Először egy 55 darabos ruhacsomagot vettem 13 ezerért. Ez nagyon megérte, mert volt benne kb 20 body és 10 rövidujjú poló, és ezeknek egy része talán egyszer vagy kétszer volt használva, a többi nadrág stb. Ha rendelsz, akkor inkább csomagot érdemes, a postaktg mellett. Ha rossz minőségű a fénykép, akkor inkább ne is licitálj, mert ki tudja milyen lesz ha kézhez kapod! A pici babák nem igazán tudják elhasználni a ruhákat, hiszen előbb kinövik, viszont egy másfél kétéves már eléggé le tudja rongyolni őket. Én a 3 hét körül kedztem el vásárolgatni (persze előbb is volt már pár ruha), szerintem még ráérsz. Viszont, nézheted az aukciókat, és halezs egy kihagyhatatlan ajánlat, akkor hajra! Nincs megszabva, hogy mikortól lehet vásárolgatni!
2009. nov. 23. 10:31
 15/15 anonim ***** válasza:

Én is a Teszveszen szoktam vásárolgatni. Volt már rossz tapasztalatom, de többségében azért jó dolgokat vettem. A bébim születése előtt még nem ott vásároltam, hanem mindenből ujjat vettem, de most már tudom, hogy játszószőnyeget, hintát, pihenőszéket, szóval sokmindent töredékéért megkapod alig használtan, mivel egy ilyen pici baba még nem tudja tönkretenni a dolgait. Ruhákban bodyt és rugdalózót igyekszem ujjat venni. Viszont amit fölé adok pl. kabát, overál, vastag nadrág, stb. megveszem a használtat is. Én is korán elkezdtem vásárolgatni, de szerintem azt vedd meg ami nagyon megéri. Éppen az miatt, mert még ráérsz. Ahol van licit nélküli ár, nézd meg, hogy a hasonló termékek mennyiért kelnek el. Én már vettem kabátot 600Ft-os licit nélküli áron. 300-ról indult a licit és biztos, hogy feljebb tornázták volna 600-nál.

Jó nézelődést, vásárlást!

2009. nov. 23. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!