Mit csináljak magammal 2 hetes a kislányom és hatalmas félelmek sírási görcsök jönek rám ha nem akar aludni?
Ne aggódj nem vagy egyedül.Igaz mi már lassan 3 hósak vagyunk, de az alvás nálunk is mumus.Igaz azért sírógörcs nem jön rám, de ha alvásról van szó én is félek egy picit.Elég rossz alvó az első perctől fogva.
Kicsit lazíts, tudom könnyű mondani.Mégis mi a baj, nem akar aludni?Írj bővebbben.
én ezt anno úgy csináltam-mert volt, hogy elaludtam vele a székben, amikor már nem evett, hanem cumizott a cicimen, hogy játszócumit adtam neki, hanyatt feküdtem az ágyon és a gyereket a mellkasomra fektettem hason (ez nálunk a pocakolás):) ő is nyugodt volt, mert minden porcikájában érzett, és ha mélyen bealudt, visszacsempéztem az ágyába. (vagy így aludtunk reggelig) baleset nem lehet belőle, mert ott van rajtad, érzed! Jó nem túl pihentető, de legalább valahogy alszol (én sem bírtam éjszakázni) a másik meg h megzokja a pici h éjszaka alvás-az enyém 6 hetes kora óta átalussza az éjszakát és biztosan ez is segített...tudom, h milyen nehéz neked, volt, h én is sírtam az elején, de hidd el hamar elmegy ez az idő, élvezd ki inkább minden percét, amíg olyan kis pici mini-manó. (párat pislantasz és nem fog keresztben elférni az ágyon, hidd el) :) fel a fejjel!
6 hós kislány anyukája
előző előtti vok:
ha nem evett eleget, akkor nem lesz neki elég a játszócumi, nem tudja magát megnyugtatni, mert az éhség mint fájdalom jelen lesz. Ha a hasuk csikar, azt (ha nem olyan súlyos a helyzet) tudják "gyógyitani" a cumizással. (ha meg súlyos, akkor az espumisan cseppek pl. nekünk nagyon beváltak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!