Anyukák! Tapasztaltatok babátoknál bármilyen jellegű ér daganatot?
Szia, az én babámnak a popóján kezdett el nőni egy ilyen. Egy pici pontból indult 1 hetesen. 1 hónapos korára már jó körömnyi lett és dudorodott.
Bejelentkeztünk a Heim Pálba az érsebészetre (angiológia), dr Tasnádi Gézához. Bemásolom az elérhetőséget:
Angiológia
Helye: 1089 Bp., Üllői út 86.
A ép. I. em. 160
Időpontegyeztetés: a 210-0720 telefonon kérje a 1332-es melléket vagy név szerint a keresett orvost.
Prof. Dr. Tasnádi Géza
Címzetes Egyetemi Magántanár
Időpont: hétfő, szerda 14-18 óráig
Szóval 7 hetesen mentünk először, kapott a babám fagyasztó kezelést. Ez egyáltalán nem fáj, nem kell tőle megijedni! Aztán elkezdett összehúzódni, de mivel nem múlt el, 4 hónaposan újra kapott ilyen kezelést, ezután megint nem múlt el, 10 hónaposan új kezelés. Most majdnem 1 éves a babám, már egészen kicsire összehúzódott ez az éranyajegy, de valószínű lesz még egy kezelés 14 hónaposan.
Én mindenképpen elvinném a helyedben a babát, hogy múljon el mielőbb. Elvileg maguktól is elmúlnak ezek a daganatok, de lehet, hogy csak még jobban megnő. Nem túl szép, ráadásul ha belekap a baba, vagy megsérül, nagyon tud vérezni. Egy ismerős babának nem kezelték, azt mondta nekik a gyerekorvos, hogy úgyis elmúlik, mire 1 éves lesz. HÁt ez a kisfiú 2,5 éves, és marha nagyra megnőtt neki a combján.
Mivel ingyen van ez a kezelés, és nem fáj egyáltalán, kb 3 percet vesz igénybe, érdemes elmenni.
Amúgy itt egy cikk is róla:
Remélem tudtam segíteni,
Üdv
Szia!
Köszönöm a választ!
Jövőhéten fel is hívom. Remélem a doktor úr nekünk is tud majd segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!